Home » I kveld på TV: Norge – Holland (VM-kvalifisering), ny sesong Five Days Inside

I kveld på TV: Norge – Holland (VM-kvalifisering), ny sesong Five Days Inside

by Russell Crowe

Den nye tv-sesongen fortsetter også i kveld med flere gjenganger som f.eks Chantals Beauty Camper, Fem dager inneRik, pengeløs. Med er også kvalifiseringskampen til VM mellom Norge og Nederland. Dette er TV-tipsene fra Gids.tv for onsdag 1. september.

Guide.tv informerer deg hver dag om det beste neste TV-kveld har å by på.

Bak: Chantals Beauty Camper

RTL 4

20:30

I kveld er det andre sesong av Chantals Beauty Camper, der Chantal Janzen, Fred van Leer og Leco van Zadelhoff gir folk som fortjener det en makeover. Chantal, Fred og Leco parkerer Pink Colossus tidligere denne sesongen i Leiden, hvor Carolien er i ferd med å komme seg etter anoreksi. Bobilen er også innom Jaleesa, en jordmor som jobber så hardt at hun ikke legger merke til utseendet hennes.


Bak: Fem dager inne

RTL 5

20:30

I en ny sesong av Fem dager inne nye programledere Natasja Froger, Geraldine Kemper og Rick Brandsteder besøker spesielle institusjoner, som normalt er stengt for publikum. I første episode har Natasja Froger en intens uke på FIERs De Veilige Veste, en institusjon for jenter og gutter som har vært utsatt for grov seksuell vold.


Bak: Rik, pengeløs

SBS 6

20:30

I kveld en ny sesong av Rik, pengeløs, der en rik familie og en fattig bytter hus, budsjett og dagligliv i en uke. Den romslige villaen til familien Treffers ligger i Spaarndam. Aad og Sabrina har vært et lykkelig par i over 23 år, og deres lykke fullføres av barna deres Tony, Sonny, Aad junior. De utveksler en uke med alenemoren Gre, som bor i et hyggelig arbeiderkvarter i Groningen.


Bo: Norge – Holland (Kvalifisering til verdenscuppen)

NPO 3

8:35 p. M.

Fra klokken 20:00 forhåndsomtaler og klokken 20:45 direkterapport fra kvaliken til VM Norge – Holland i Ullevål. Etter tre kamper er fire lag fra gruppe G innenfor ett poeng. Under lederen Tyrkia med 7 poeng, som allerede har vunnet mot Orange, følges de av Nederland, Montenegro og Norge med seks poeng. Under ledelse av ny landstrener Louis van Gaal må du legge til tre poeng.


Bak: Uvurderlig

NPO 1

8:40 p. M.

Dionne Stax er tilbake med en ny sesong av Uvurderlig, der selgere av spesielle og verdifulle gjenstander igjen får mulighet til å selge varen sin til en av ekspertene. I den første episoden av den nye sesongen ser eksperter en vakker røkelsesbeholder, en trebyste fra 1600-tallet, et fransk fuglebur og et maleri med en spesiell historie.


Bak: Restaurant misforståelse

SBS 6

21:30

Restaurant misforståelse Den kommer tilbake med en ny sesong der unge mennesker med demens driver restaurant. Elleve relativt unge mennesker, med ulike former for demens, prøver å ta kaffe sammen. De fleste av dem har ingen gjestfrihetserfaring, men kokken Ron Blaauw hjelper dem. Som programleder Johnny de Mol og professor Marjolein de Vugt, som har spesialisert seg på demens i ung alder.


Bak: Hva vinner du?

NPO 1

21:35

Det informative spørreskjemaet Hva vinner du? kommer tilbake med fire nye episoder onsdag rundt 21:30 på NPO 1. I denne avslører tre nederlandske menn med ett yrke lønnen sin hver uke. Det er kanskje det siste tabuet i Nederland: beløpet på lønnen din. To paneler, ledet av Astrid Joosten, konkurrerer om en bonus som de må gi bort til slutt.


You may also like