Home » Ice Norway bytter til Mavenir Cloud-basert IMS på Red Hat OpenShift i strategisk prosjektutvidelse

Ice Norway bytter til Mavenir Cloud-basert IMS på Red Hat OpenShift i strategisk prosjektutvidelse

by Roald Amundsen

READING, England og OSLO, Norge–(BUSINESS WIRE)–Mavenir, nettverksprogramvareselskapet som bygger fremtidens nettverk med skybaserte løsninger som kjører på hvilken som helst sky, og Ice Norway, den tredje største mobiloperatøren i landet , kunngjorde i dag full distribusjon av Mavenirs ende-til-ende skybaserte IMS (IP Multimedia Subsystem)-løsning. Denne strategiske utvidelsen av prosjektet, utført i samarbeid med Red Hat, posisjonerer Mavenir som Ice Norway sin ende-til-ende databasepartner for data og tale. .


Is-Norge hadde allerede valgt løsningen Mavenir Converged Packet Core å drive sitt 4G- og 5G-nettverk og utnytter Mavenir Web Scale Platform (MWP) for rask og smidig levering av nye applikasjoner. Mavenirs forpliktelse til å erstatte den nåværende IMS-leverandøren kompletterer Ice Norways migrering til banebrytende skybasert teknologi og gjør at Ice kan tilby markedsledende 5G-tjenester.

JegSkybasert IMS Mavenir, som støtter Voice over LTE (VoLTE), Voice over New Radio (VoNR), dvs. 5G Voice, og Voice over Wi-Fi (VoWi-Fi), tillater en enkelt investering i IMS for å støtte flere generasjoner av taletjenester, garantere tjenesteparitet og legge til rette for talekontinuitet mellom 4G og 5G. Bygget på en mobilarkitektur og kjører på hvilken som helst sky, uten eldre maskinvareplattformer eller migrering fra et fast IMS, tilbyr Mavenirs skybaserte IMS en høy grad av motstandskraft for virksomhetskritisk bruk, spesielt i private nettverk, bedrifter og campus. som nødetater.

Mavenirs skybaserte IMS-infrastruktur gir neste generasjons kommunikasjonstjenester, slik at brukere kan samarbeide ved hjelp av tale-, video- og meldingsløsninger. Uansett hvor abonnenten befinner seg eller om de er koblet til mobilnettverket direkte eller via Wi-Fi, gir Mavenirs løsning en konsistent brukeropplevelse.

Det langvarige samarbeidet mellom Mavenir og Red Hat gir organisasjoner muligheten til å distribuere Mavenir-løsningen i et hvilket som helst hybrid- eller multi-skymiljø ved å bruke Red Hat OpenShift, den bransjeledende Kubernetes hybrid skyapplikasjonsplattform. Red Hat OpenShift gir en rask, fleksibel og enkel å administrere plattform som kan akselerere applikasjonsutvikling og distribusjon og utvide kontrollen over distribuerte ressurser.

Eivind Helgaker, administrerende direktør i Ice Norway, reagerer på utvidelsen av prosjektet: « Nettverksskyen vår er en sentral pilar i utviklingsstrategien vår, og sikrer at vi kan fortsette å tilby optimal kvalitet på tjenesten til våre abonnenter og dra nytte av innovative teknologier rettet mot å forbedre kundeopplevelsen. Som en pålitelig teknologipartner og en av markedets ledende leverandører av tale, data og meldinger, er oppgradering til Mavenir IMS en naturlig progresjon for Ice Norway da vi skaper et tidsbestandig grunnlag for fremtidige muligheter. »

Pardeep Kohli, styreleder og administrerende direktør i Mavenir, legger til: « Vi er stolte av å utvikle partnerskapet vårt med Ice Norway til å omfatte innføringen av vår klassens beste IMS-løsning som, i sine distribusjoner over hele verden, gjør visjonen om 5G-nettverk i enhver sky kommersiell og teknisk. Med dette strategiske ekspansjonsprosjektet i det viktige nordiske markedet, demonstrerer Mavenir igjen sitt lederskap i å tilby containerisert og skybasert IMS på global skala for mobilnettverket. »

Honoré LaBourdette, visepresident for Telco, Media, Entertainment og Edge Ecosystem hos Red Hat, sa: « Red Hat er forpliktet til å gi større valgmuligheter, fleksibilitet og skalerbarhet for tjenesteleverandører for å dra nytte av mulighetene til neste generasjons 5G-nettverk. Ved å kombinere Red Hats kraftige skyinfrastruktur og applikasjonsplattform med Mavenirs skybaserte IMS-løsning, kan Ice Norway enklere og raskere modernisere nettverksfunksjonene sine for å distribuere 5G-applikasjoner hvor som helst og forbedre resultatene. »

Om Ice Norway:

Ice er med sitt moderne, robuste og effektive mobilnett en av Norges tre mobilnettoperatører.

Ice, den raskest voksende operatøren i det norske markedet siden lanseringen, nærmer seg én million kunder på tvers av sin portefølje og fortsetter å investere i sitt nettverk, nye tjenester og kundetilfredshet.

Om Mavenir:

Mavenir bygger fremtiden for nettverk og banebrytende banebrytende teknologier, med fokus på visjonen om et enkelt programvarebasert automatisert nettverk som kjører på hvilken som helst sky. Som bransjens eneste ende-til-ende skybaserte nettverksprogramvareleverandør, transformerer Mavenir måten verden kobler sammen på, og akselererer transformasjon av programvarenettverk for mer enn 300 kommunikasjons- og tjenesteleverandører. selskaper i mer enn 120 land, som betjener mer enn 50 % av abonnenter over hele verden. www.mavenir.com

Red Hat, Red Hat-logoen og OpenShift er varemerker eller registrerte varemerker for Red Hat, Inc. eller dets datterselskaper i USA og andre land.

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse skal på ingen måte anses som offisiell. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen skal alltid sammenlignes med originalteksten, noe som vil danne presedens.

Kontakter

Mavenir PR-kontakter:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Fontene: http://www.businesswire.com/news/home/202310172414…

You may also like