Home » ikke mer velkommen publikum på stadioner

ikke mer velkommen publikum på stadioner

by Russell Crowe

Fredag ​​12. november 2021 kl. 00:40• Jeroen van Poppel • Siste oppdatering: 00:49

Den kommende «delvis lockdown» vil også ramme profesjonell fotball hardt. Som en del av det vil tilskuere ikke lenger kunne delta i sportskonkurranser, sa myndighetene. ossRTL Nyheter. Ifølge politisk journalist Ron Fresen må Oranges lag spille tom Kuip tirsdag i den avgjørende VM-kampen med Norge.

Som følge av de økende koronasmittene iverksetter det avtroppende kabinettet en tiltakspakke. KNVB fryktet torsdag at tomme fotballstadioner også var en del av dette og ser nå frykten gå i oppfyllelse. I første omgang vil «dellåsen» gjelde i tre uker. Dette betyr at Eredivisie og Kitchen Champion Division må unnvære tilskuere i minst tre runder. Det er også en europeisk runde innenfor den perioden.

KNVB håpet å redde seg selv torsdag. – Vi venter på statsrådsavgjørelsen, men profesjonell fotball har ting på stell, sa fotballforbundet. The Telegraph. «Vi har en kvalifisert og profesjonell konkurranseorganisasjon som alltid sjekker kronebilletten. Ellers kommer du bare ikke inn. Vi har samarbeidet fullt ut i feltlaboratoriene og deretter koronatestpilotene. Dette har gitt oss kunnskap. og erfaring. som vi også har med andre sektorer. Deler «.

Det skal være klart under en ny pressekonferanse fredag ​​kveld ved 19-tiden hva de eksakte målingene blir. KNVB solgte ut alle tilgjengelige billetter til kampen med Norge, så ethvert tiltak ville vært en stor skuffelse. Hundrevis av kamper har allerede blitt spilt med publikum og ikke en eneste kamp har forårsaket store koronainfeksjoner. Også RIVM- og GGD-tallene bekrefter dette. Eventuelle restriktive tiltak for besøk på stadion vil derfor ha liten innvirkning på forurensningstallene. en effekt fordi folk besøker hjemmet for å se fotball uten sjekker.»

Stadionene Eredivisie og Kitchen Champion Division forble nesten tomme forrige sesong på grunn av korona-pandemien. I midten av september i år ble det kjent at stadionene kunne fylles for fullt igjen. Tilskuere må kunne fremvise vaksinasjonsattest eller koronanegativ test på stadion. Avslappingen trådte i kraft 25. september, noe som gjorde Willem II – PSV til den første kampen hvor full beleggsprosent kunne brukes igjen. Inntil da fikk ikke stadioner fylles opp eller bare to tredjedeler fulle.


Svar

Det er ikke mulig å svare på dette dokumentet.

You may also like