Home » Det latviske fotballaget er vertskap for det havarerte Nederland i kveld på Daugava stadion i Riga.

Det latviske fotballaget er vertskap for det havarerte Nederland i kveld på Daugava stadion i Riga.

by Russell Crowe

Jānis Ikaunieks (til venstre) scoret det syvende målet i kamp 34 for det latviske landslaget.

Foto: Det latviske fotballforbundet

Ilmārs Stūriška, «Latvijas Avīze», JSC «Latvijas Mediji»

Det latviske fotballaget er vertskap for stjernespekkede Nederland i kveld i VM-kvalifiseringsrundene på Rigas Daugava Stadium.

Nyheter

«Det er greit, vel, jeg innrømmer det, jeg innrømmer det. «Lukashenko gir et intervju til BBC om juling av migranter og demonstranter

8 timer

Veselam

Beboer spør: «Vil jeg være garantert overlevelse etter vaksinasjon?» ZVA-representant Popena svarer

10 timer

Nyheter


Kommer snart Endringer i foreldrepermisjonsordningene er bekymringsfulle for kommende foreldre

5 timer

Les andre nyheter

Gjestene vil bli støttet av rundt 900 fans, noe som gir et passende miljø for fotball. Værmeldingen er takknemlig (ikke regn) slik at gjestene på de takløse tribunene ikke føler seg i full sving.

Hjemmefans bør få de 11 «ulvene» til å føle seg hjemme. I kampen for begge lag i mars dominerte nederlenderne i Amsterdam, og scoret kun to ganger og vant med 2:0.

Det nederlandske landslaget er rangert høyest i vår gruppe – ellevte.

ANDRE LES NÅ

I august ble Louis van Gaal bekreftet som deres hovedtrener for tredje gang. 70-åringen var mislykket ved roret på landslaget ved århundreskiftet, da Orange ikke klarte å kvalifisere seg til verdenscuppen for første gang på 16 år, men den andre var mye bedre i den første. halvparten av det foregående tiåret, og tok tredjeplassen i verdensmesterskapet i 2014.

Deretter løp han for Manchester i to år, sa opp jobben og annonserte til og med slutten på karrieren i fjor, men hans fem år lange nedetid endte i august, og ga ham en så høy og ansvarlig stilling.

Van Gáls største suksess i forrige århundre er hans høyest på Champions League-tittelen og andreplassen med nederlandske Ajax, samt to spanske mestere med Barcelona.

Van Gaals tredje epoke begynte med nederlandsk uavgjort mot Norge (1:1), deretter beseiret Montenegro (4:0) og Tyrkia (6:1). Barcelona-spissen Memphis Depay har scoret fem mål på de to siste kampene, med totalt syv mål og en leder i troppens bomberliste.

Nederland mangler heller ikke stjerner i andre linjer, spesielt Virgil van Dijk, som flyttet fra Southampton til Liverpool i 2014 for 84,5 millioner euro. Den gang var det rekord for forsvarsspillere, nå er det andreplass.

Nederland og Norge leder gruppe G med 13 poeng på seks kamper, to færre for Tyrkia, som Dainis Kazakevichs lag møtes med hjemme mandag. Latvia har fem poeng.

RELATERTE INNLEGG

Det latviske U21-laget vant den første seieren i den tredje kampen i EM i går, og slo San Marino 2:0 hjemme.

Målene ble scoret av Rolands Bočs og Kristers Lūsiņš, som har scoret hundrevis av mål i denne turneringen. Tirsdagens kamp for oss i Israel.

Emner

You may also like