Home » Immersion gir Halodi Robotics menneskelignende synsevner

Immersion gir Halodi Robotics menneskelignende synsevner

by Roald Amundsen

Immervision og Halodi Robotics kunngjør et utviklingspartnerskap for å utvikle et neste generasjons visjonssystem for humanoide roboter

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)–Fordypningverdens ledende designer av avanserte synssystemer som kombinerer optikk, bildebehandling og sensorfusjonsteknologi, er stolte av å kunngjøre at den er valgt av halodi-robotikk å utstyre sin humanoide tjenesterobotplattform med et neste generasjons synssystem, som er i stand til å støtte både menneskesyn og datasyn.

Roboter er i stand til å utføre et bredt spekter av oppgaver som er vanskelige eller farlige for mennesker. For å gjøre dette intelligent og nøyaktig, må roboter være mobile og i stand til å utforske, forstå og operere i ulike miljøer. For at en robot skal jobbe autonomt eller løse problemer ved hjelp av mennesker, må den fange opp data som gjør at den kan forstå menneskeverdenen, og den må kunne behandle disse dataene og reagere i ønsket tid. Vanskeligheten ligger i det faktum at roboten for visse bruksområder må kombinere maskinsyn og menneskelig syn. Lorsqu’il s’agit d’exécuter des tâches indépendantes, la vision machine suffit, mais lorsqu’il collabore avec un opérateur humain, le robot açoin de capacités de visión humaine, d’où la nécessité d’un système de vision generasjon.

«Potenialet for roboter til å øke menneskelige evner og ytelse i den virkelige verden er utrolig,» sier Nicholas Nadeau, teknologisjef i Halodi Robotics. «Immervision kan hjelpe oss EVE serviceroboter å skape enda mer verdi ved å gjøre det mulig for menneskelige operatører som har på seg virtuell virkelighet (VR)-headset å svare med sine menneskelige intuisjonsevner på anomalier som kan oppstå når roboter samhandler med deres dynamiske miljø. »

Immervisions neste generasjons visjonssystem utstyrer maskiner med både visuelle systemer, ved hjelp av flere sensorer og kabler. Roboter kan nå bevege seg rundt på sykehus eller farlige arbeidsplasser, og synssystemet kan tilpasses det spesifikke miljøet og oppgavene. Det vil gjøre det mulig for Halodi Robotics-roboter å bedre oppfatte omgivelsene sine, samle inn data av høyere kvalitet for AI/AU-produktlinjer og gi robotoperatøren en oppslukende virtuell virkelighetsopplevelse.

«Halodi Robotics henvendte seg til oss fordi selskapet var på utkikk etter et raskt, responsivt og oppslukende visuelt system som er i stand til å gi vidvinkel visuelle data til både maskinen og mennesket på samme tid,» forklarer Patrice Roulet Fontani, visepresident for Immervision-teknologi . «Det første du trenger for å oppnå raskere responshastigheter er et vidvinkelobjektiv av høy kvalitet, og med vår proprietære AI-teknologi og algoritmer er vi et logisk valg når det gjelder å optimalisere ytelse og situasjonsforståelse.» av roboten på tvers av Halodi Robotics-serien med visjonsaktiverte produkter »

Immervision har brukt over 20 år på å utstyre maskiner med synsevner. Selskapets visuelle løsninger er distribuert i flere markeder, inkludert bilindustri, droner og forbrukerenheter. De maksimerte hånd/øye-koordinering for å sikre at robotene kunne plukke opp gjenstander eller utføre en spesifikk oppgave. Immervisions algoritme for forvrengningskorreksjon optimerer din neste generasjons visuelle løsning og sikrer at de riktige proporsjonene opprettholdes gjennom hele bildet og videoen i sanntid, på nivå med menneskelig og maskinsyn.

Flere Halodi Robotics-pilotprogrammer fokusert på kommersielle kunder er allerede i gang i Europa og USA. De er relatert til detaljhandel, sikkerhet og logistikkapplikasjoner. Den utvidede distribusjonen er planlagt senere på året.

om fordypning

Immervision er en pioner innen innovasjon i over 20 år, og skaper løsninger for å se utover menneskesyn. Dens «Deep Seeing»-teknologi og anerkjente eksperter innen bildebehandling og optisk vidvinkeldesign gjør det mulig for smarte enheter med overmenneskelige øyne å fange opp visuelle og kontekstuelle data av høy kvalitet. Selskapet lisensierer, oppfinner og tilpasser vidvinkellinse- og bildeprogramvareteknologier for brukerapplikasjoner, kunstig intelligens og maskinsyn: fra opptak til visning, i mobil, bilindustri, robotikk, sikkerhet og andre industrier, inkludert industriprodukter. og forbruk. For mer informasjon besøk www.immervision.com.

Om Halodi Robotics

Halodi Robotics produserer serviceroboter for ytterligere å møte de økende arbeidsstyrkebehovene til sikkerhet, detaljhandel, logistikk og helsevesen. Våre robotikkspesialister designer og utvikler rimelige humanoide roboter som kan operere i ustrukturerte miljøer, hvor mennesker og maskiner må samarbeide trygt. Nesten stille sammen med mennesker, muliggjør robotene våre uavhengig automatisering av dagligdagse gjøremål. Halodi Robotics internasjonale team er basert på selskapets hovedkontor i Norge, men det har også satellittkontorer i Canada, Italia og USA. For å lære mer om vårt oppdrag og karrieremuligheter, besøk halodi.com.

Teksten til pressemeldingen som er et resultat av en oversettelse skal ikke betraktes som offisiell på noen måte. Den eneste autentiske versjonen av pressemeldingen er pressemeldingen på originalspråket. Oversettelsen vil alltid måtte sammenlignes med originalteksten, noe som vil danne presedens.

kontakter

Paige McEachren, direktør for markedsføring og kommunikasjon

paige.mceachren@immervision.com

halodi@sterlingpr.com

Kilde: http://www.businesswire.com/news/home/202205190055…

You may also like

Leave a Comment