Home » Ionity senker prisen på oppladningene i Frankrike

Ionity senker prisen på oppladningene i Frankrike

by Ashley Olsen

I begynnelsen av denne august måned opplevde prisen på elektrisitet en ny økning på 10 % i Frankrike. Hvis dette statlige tiltaket har påvirket brukere av elektriske kjøretøy, har Ionity besluttet å senke prisene i Frankrike. Den tyske ladegiganten har varslet en reduksjon på 10 cent brukt på prisen på kWh.

De viste en pris på €0,69 ​​per kWh, men fra og med denne onsdagen 16. august vil Ionity ultra-hurtigladestasjonene (350kW) belaste €0,59 per kWh. Rabatt på 10 cent brukes på Ionity Direct-kursen (unntatt abonnement). Brukere av Ionity Passport-tjenesten (abonnementet) får også en tilsvarende rabatt. Med det månedlige Passport-abonnementet på €11,99 går kilowattimen fra €0,49 til €0,39.

For å lade opp for eksempel en Fiat 500e 87 kW (118 hk), tell €51,33 med den nye Ionity Direct-prisen, sammenlignet med €60,03 før rabatten. Abonnenter må betale €33,93 (i tillegg til €11,99 per måned).

Reduksjoner gjelder også i andre europeiske land

Den tyske giganten Ionity rettferdiggjør denne nedgangen ved å forklare at den konsentrerer seg» i størst mulig prisstabilitet, og tar i økende grad hensyn til forskjellene mellom regionale markeder når det gjelder elektromobilitet «. Et løft for franske brukere, etter den nye økningen på 10 % i strømprisen i Frankrike kom den første august.

Prisen per kilowatt-time er også redusert i Tyskland og Norge, og utgjør 60 % av de 2500 høyeffekt Ionity-ladestasjonene i Europa. I Tyskland, for eksempel, gikk kWh i terminaler, uten abonnement, fra €0,79 til €0,69.

You may also like