Home » Jakub Tolak og Zofia Samsel bor i bobil. Paret reiste til Norge

Jakub Tolak og Zofia Samsel bor i bobil. Paret reiste til Norge

by Russell Crowe

Jakub Tolak og Zofia Samsel har bodd i bobil i 23 måneder. Så langt har de beseiret 49.000 med den. kilometer, besøker blant annet Spania og Balkan. De er for tiden i Norge. Vi tok kontakt med dem for å spørre hva de liker med Skandinavia og hva deres planer er.

Jakub Tolak og Zofia Samsel og bobilturen deres

Jakub Tolak og Zofia Samsel kjøpte en bil og i løpet av noen måneder gjorde de den om til bobil. De gjorde det for å ta en tur til Europa i oktober 2019. I Makedonia ønsket de å gifte seg.De hadde til og med vitner de møtte underveis. Dessverre tvang pandemien og problemet med fraktdokumenter dem til å bekrefte planene sine. – Seremonien fant sted i Polen – husket skuespilleren. Etter et kort opphold på landet satte ekteparet seg i en bobil for å fortsette ferden gjennom det gamle kontinentet.

Jakub Tolak og Zofia Samsel i Skandinavia

Paret er for tiden i Skandinavia. Først besøkte de Sverige og Finland.

– Nå er vi i Sør-Norge på jakt etter sola, for det var lite av den i nord, selv om vi nådde slutten, altså til Nordkapp, og vi opplevde polardagene – sa Zofia Samsel.

– Det er en kjempekul opplevelse når solen ikke går ned i det hele tatt. (…) Det fungerer på en helt annen måte. Vi anbefaler – lagt til Jakub Tolak.

Paret skal være i Norge til midten av september i år, men da har ikke tenkt å returnere til Polen.

– Det leies ut en stasjonær leilighet, til bruk for leietakerne. Vi har ingenting å gå tilbake til. Vi har fortsatt huset med oss ​​og vi håper å fortsette å bo og kjøre i det – sa Zosia.

Selv om de begge elsker bobillivet, mangler de fortsatt kontakt med sine nærmeste. – Det mangler også lidenskaper som vi ikke kan forfølge underveis, for eksempel har jeg et band og jeg øver ikke i det hele tatt – avslørte Kuba.

– Noen ganger mangler også komforten. Ettersom (…) i begynnelsen ikke hadde varmtvann eller oppvarming på parkeringsplassen, så noen ganger gikk man seg vill uten å telle dråpene fra springen – innrømmet Zofia.

Małgorzata Rozenek-Majdan og mannen hennes avslører kulissene på en bobiltur. «Det er en opplevelse som sterkt forener familien»

Bor hjemme på hjul. De siste 7 månedene har de reist rundt på Sardinia med små barn.

De solgte huset for å reise verden rundt. «Nå prøver vi å leve uten en plan»

Du finner alle episodene av Dzień Dobry TVN og Dzień Dobry Holidays på Spiller.

You may also like