Home » Norske Visma overtar belgiske Use It Group

Norske Visma overtar belgiske Use It Group

by Russell Crowe

Den belgiske gruppen Use It, kjent under merkevarene Bouwsoft, Groensoft og Archisoft, er under Visma-gruppens vinger. Med dette oppkjøpet får det norske selskapet en god start innenfor den voksende konstruksjons- og installasjonssektoren i Belgia. Corporate Finance International (CFI) assisterte Use It Group i dette salget.

Bruges Use It Group (tretti personer) er mest kjent for BouwSoft, et verktøy rettet mot fagfolk i byggesektoren. Programvarepakken inkluderer CRM og tilbud, er koblet til leverandører og har verktøy for prosjektovervåking. Det gjør det fullt mulig å sammenligne faktiske kostnader med det originale tilbudet, fakturaen og oppfølgingsbetalingene. Områdeansvarlige kan bruke mobilappen til å registrere tid, behandle arbeidsordrer digitalt og se informasjon. I tillegg til Bouwsoft utviklet Use It Group også spesialisert administrativ programvare for arkitekter og hagefagfolk: Archisoft og Groensoft.

Bouwsoft, Groensoft og Archisoft vil fortsette sine forretningsaktiviteter som separate organisasjoner under deres nåværende navn. Den nåværende ledelsen vil forbli om bord og hjemmelaget vil utvide seg ytterligere.

«Digitaliseringen innen bygg- og anleggssektoren akselererer. Byggentreprenører ser etter en totalløsning som de kan bruke og som er enkle å administrere. Takket være vårt samarbeid med Visma kan vi nå investere enda mer i å digitalisere kundene våre, sier Henk Cloetens, administrerende direktør i Bouwsoft.

Visma-gruppen er aktiv i Skandinavia, Benelux og Sentral- og Øst-Europa. De mer enn 12 500 ansatte genererer en nettoomsetning på nesten 1 800 millioner euro. Visma hevder å betjene én million kunder. Hvor mye selskapet legger på bordet for Use It Group ble ikke offentliggjort.

You may also like