Home » Mazraoui etterspurt, Feyenoord fortsetter rundtur i Norge

Mazraoui etterspurt, Feyenoord fortsetter rundtur i Norge

by Russell Crowe

20. november 2021 – Overgangsmarkedet er stengt, men det er ingen grunn for klubber til å la spillere fra andre klubber være i fred. Det spekuleres mye rundt neste overgangsvindu, samtidig som klubbene også gjør overgangen fri. En oversikt over de mest plausible og tilbakevendende ryktene og historiene de siste syv dagene fra inn- og utland.


Ajax jager Chase
Ajax har øye på Anrie Chase, så han hevder Sponichi. I følge den japanske sportsavisen skal den sytten år gamle midtforsvareren gjøre praksis i Amsterdam tidlig neste kalenderår. Chase, som en gang ble beskrevet som et «monster» av den tidligere japanske internasjonale Atsuto Uchida, hadde allerede vært i Nederland for en prøvetid. I fjor sommer trente han med AZ og spilte en kamp på vegne av Jong AZ i Future of Football Cup. I tillegg til Ajax og AZ er VfB Stuttgart også interessert i forsvarsspilleren som skal feire attendeårsdagen sin 24. mars neste år. Det vil garantert fortsette.

Drømmeoverføring for Mazraoui?
Noussair Mazraoui har ingen klager på interessen for tjenestene sine. Den marokkanske høyrebacken har en utløpende kontrakt med Ajax og er i flere klubbers interesse i England og Italia. Spanske lag har nå også registrert seg med interesserte. I følge spansk Sport FC Barcelona og Real Madrid ser nå også ankomsten av høyrebacken. Hos FC Barcelona måtte Mazraoui konkurrere med Sergiño Dest og den nylig signerte Dani Alves. Det er imidlertid uklart om den 38 år gamle brasilianeren forblir aktiv på Camp Nou etter denne sesongen.

Rykter rundt stjernene på det nederlandske landslaget
Selv om freden har kommet tilbake til utvelgelsen av det nederlandske landslaget med gjennomføringen av VM i Qatar, er det litt oppstyr rundt spillerne på individuelt nivå. Denne uken kom for eksempel nyheten om at FC Barcelona ville ha satt Frenkie de Jong på overgangslisten. Han representerer mye kapital og hans prestasjoner denne sesongen er svært varierende. Dette ble senere sterkt motsagt av andre spanske medier. Han er ikke den eneste spilleren som kan tjene en annen klubb i VM neste år, ettersom The Times hevder at velstående Newcastle United ønsker å gjøre Stefan de Vrij til det første store kjøpet. De Vrij har fortsatt et og et halvt år på kontrakt, så det er en mulighet for at Inter ønsker å være med på en overgang neste sommer.

KKD-avsløring på Dallinga vekker oppsikt
Seksten kamper, tjue mål. Dette er de vanvittige tallene Excelsior avslører Thijs Dallinga oppnår denne sesongen i Kitchen Champions Division. Derfor er det ikke overraskende at det er interesse for den 21-årige forwarden. Hans egen trener Marinus Dijkhuizen sa tidligere at han kunne takle Eredivisie-undertoppen, og Rob Jacobs foreslo til og med sterkt på Algemeen Dagblad at Feyenoord burde prøve det. Siden den gang har minst én klubb vist konkret interesse; Ferry de Haan, hovedtrener i sc Heerenveen, la denne uken ikke skjul på at Dallinga er på klubbens liste. «Det er fortsatt et budsjett for det,» sa De Haan, som også var den som tidligere brakte frem til Excelsior. «Selvfølgelig vet jeg hva som står i kontrakten hans.» Er Dallingas nye skjebne bestemt?

Feyenoord utnytter den norske venstrebacken
Feyenoord ser ut til å være veldig interessert i Fredrik André Björkan. Ifølge SportBILD har Rotterdammers konkurranse fra Hertha BSC. Tidligere i sommer bestemte Feyenoord seg for å turnere i Norge, og hentet inn Marcus Holmgren Pedersen og Fredrik Aursnes. Begge spillerne har gjort et utmerket inntrykk i Rotterdam-trøya så langt, og det er grunnen til at klubben holder muligheten til å kjøpe igjen i Norge åpen. Björkan er en 23 år gammel venstreback som har vært fast inventar hos mester FK Bodø/Glimt denne sesongen.

You may also like