Home » Kasakhstan spiller, tåler tysk press og vinner tredje – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Tidlig i kampen hadde begge lag gode scoringsøyeblikk, hvor hver enhet traff tverrliggeren fra tid til annen. Tyskerne tok deretter initiativet, og sendte Tobias Ried til målstolpen i en av episodene.

Kampens første mål ble scoret i det syvende minuttet av andre omgang, da Alexander Schin kastet pucken hardt i mål, og landet på returen til den tyske forsvarsfoten i festningen beskyttet av Matthias Niedersberger og Kasakhstan tok ledelsen med 1:0. Kasakhstan var kun i ledelsen i tre minutter, og Tom Kunnak skjøt et feilfritt håndskudd i øvre høyre hjørne. i den niendeelleve.

I den andre tredjedelen, i det 14. minutt, ble den kasakhiske keeper Nikita Boyarkin slått av Matthias Plahta i øverste hjørne. men etter et øyeblikk med videogjennomgang forespurt av den kasakhiske teknikeren, ble det fastslått at tyskerne var bak da de kom inn i området. På bare 45 sekunder klarte Tyskland å føre Tyskland i ledelsen med Markus Eisenseit tjueen. Nok en gang krevde Kasakhstan en videoprojeksjon, men denne gangen hadde tyskerne lovlig tatt seg inn i den kasakhiske sonen.

I første halvdel av den siste tredjedelen fikk den erfarne kasakhiske hockeyspilleren Roman Starchenko muligheten til å skyte et frispark, som han deretter utmerket brukte til å sende en puck mellom Niedbergbergers livvakter: 2: 2. I fortsettelsen av den nervøse kampen innså ikke Tyskland flertallet, så vel som deres andre muligheter, og kjempet uselvisk mot spillerne fra Kasakhstan, som blokkerte flere skudd fra motstanderne.

Kampens avgjørende øyeblikk kom i det 56. minutt, Alexei Maklukov leverte en filigran lang pasning til Pavel Akolzin, som brukte en enkelt pasning mot Niederberger – 3: 2 Til fordel for Kasakhstan! I sluttminuttene ble ikke tyskerne hjulpet av å bytte ut en keeper for den sjette spilleren på banen, da Kasakhstan avbrøt en serie med to gjensidige kampfeil.

28. mai møter Kasakhstan mot Canada, mens Tyskland kjemper mot verdensmester Finland en dag senere.

Kasakhstan – Tyskland 3:2 (0: 0, 1: 2, 2: 0)
Dører: 26:39 Shin (Stephanenko, Shalapov) 1:0, 29:38 Kūnakls (Rīders, Holcers) elleve, 34:07 Eisenhitt (Loibl, Zaiders, mer) tjueen, 40:31 Starchenko (sm) 2: 2, 55: §2 Akolzin (Maklukov) 3: 2.
Søppel: 15-30
Straffeminutter: 8-2
Keepere: Nikita Boyarkin – Matthias Niederberger.