Home » Kryptovalutaer, tilsvarende toget fra 1830

Kryptovalutaer, tilsvarende toget fra 1830

by Roald Amundsen

Kunstig intelligens (AI) har fortsatt mye å lære, spesielt i interaksjoner med mennesker, og barn kan ganske enkelt beskyttes mot de mange skjevhetene til denne programvaren, ifølge ny teknologispesialist Ronit Ghose. Til stede på en konferanse for investorer i Genève, tror han også at fremveksten av nye digitale valutaer vil følge samme dynamikk som de som førte til utviklingen av jernbanen i Storbritannia på 1830-tallet.

Det er ikke et teknisk sprang som har gjort kunstig intelligens til fokus for nyhetene. Denne teknologien har egentlig ikke utviklet seg de siste seks månedene, men ChatGPT har gjort den tilgjengelig og brukbar av alle, sier Ronit Ghose, en forsker som spesialiserer seg på samspillet mellom ny teknologi og finans i den amerikanske banken Citi. Når det gjelder virkningen av AI på sysselsettingen, tar forfatteren eksemplet med finans. AI er allerede mye brukt der for kontrolloppgaver, for dynamisk prising eller bruk av data, for eksempel for å analysere samtaler mellom klienten og bankmannen med en prediktiv tilnærming, for å oppdage en endring i sentiment, for eksempel.

Interessert i denne artikkelen?

Ikke gå glipp av noe av innholdet vårt som publiseres daglig – abonner nå fra 9.-CHF den første måneden for å få tilgang til alle våre artikler, arkiver og analyser.

SJEKK TILBUDENE

Gode ​​grunner til å abonnere på Le Temps:

  • Sjekk ut alt det ubegrensede innholdet på nettstedet og mobilappen

  • Få tilgang til papirutgaven i digital versjon før kl

  • Dra nytte av eksklusive privilegier reservert for abonnenter

  • Få tilgang til filene

You may also like