Home » LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne onsdagen 24. november

LA MINUTE SPORT Sportsnyheter for denne onsdagen 24. november

by Russell Crowe
Nicolas Rainville kan bli sportsassistent for byen Nimes [Photo via MaxPPP]

Som hver dag, fra mandag til fredag, oppdag det viktigste av Gards sportsnyheter i noen få opplysninger.

Olympiske nimes

En idrettsutøver erstatter en idrettsutøver. Laurent Boissier, sportsassistent i byen Nîmes, drar som annonsert for flere uker siden Gards mål. Han vil være i Angers på lørdag for å besøke OCS-fasilitetene, men det er gitt til tirsdag for offisielt å markere hans avgang fra Nimes rådhus. I mellomtiden kastet City ikke bort tid på å finne en erstatter. Ifølge en kilde fra kommunen. «Vi velger en idrettsutøver til å erstatte en idrettsutøver.Dermed er det Nicolas Rainville, Ligue 2-dommer og som var til stede på Jean-Paul Fourniers liste under siste kommunevalg, som skulle bli den nye Mr. Sports of the City.

Ilian Boudache ristet nettene i morges (bilde Lucas Chevillard)

Boudache-scorer. For å bøte på fraværet hadde Nîmes-ansatte kalt inn tre beboere fra ungdomslagene. Det var keeper Vincent Malafosse (17), forsvarsspiller Arthur Pontet (20) og midtbanespiller Ilian Boudache (18). Allerede som målscorer med N3 sist søndag i Fabrègues, var sistnevnte den eneste målscoreren til rivalen på bredbane som så de gule vinne 1-0 over de røde. De to lagene var organisert som følger: Dias – Burner, Ueda, Pontet, Zaidan – Ponceau, Fomba, Valerio, Delpech – Omarsson, Doucouré (Les Rouges) og Malafosse – Paquiez, Philibert, Guessoum, Sainte-Luce – Sarr, Cubas – Eliasson, Benrahou, Boudache – Aribi (de gule).

Bratveit trente ikke i dag (Foto Anthony Maurin).

Uten Bratveit, Ferhat og Koné. Noen av de beste spillerne manglet på treningsøkten onsdag morgen. Den norske målvakten Per Kristian Bratveit forble i omsorgen da han pådro seg en håndskade. men ikke noe alvorlig »Vi forklarer klubben. Vil vi se Zinedine Ferhat igjen i Nîmes-trøya? Dette er spørsmålet noen tilhengere av NO stiller. Algerieren som bare har spilt syv opptredener denne sesongen og som har gått glipp av de tre siste kampene, tar på seg tilbakeslagene. Skadet forrige uke var han syk i morges. Husk at den tidligere Le Havre er ved utløpet av kontrakten sin 30. juni 2022, så han vil være fri til å registrere seg for neste sesong når han vil fra 1.meg Januar. Endelig kommer Moussa Koné (9 kamper og 5 mål) over et muskelproblem i det ene låret. Pakke mot Quevilly-Rouen har senegaleseren, som nøyde seg med å jobbe utenfor gruppen med Pablo Martínez, en god sjanse til å gå glipp av den franske cupkampen i Aubagne, planlagt til lørdag klokken 16.00.

Adolphe Teikeu vil ta retningen av Calvados (Foto Norman Jardin)

Teikeu foretrekker Caen. Den tidligere Sochaux-forsvareren ble stilt for retten i Nimes forrige uke. Da han ble spurt om ham sist fredag, ble Pascal Plancque interessert i den ukuelige løven: «Vi prøver å omgi ungdommene våre med spillere med erfaring og personlighet. Han hadde antydet. » Han er en veldig positiv person i en gruppe. Vi trenger det. Selv om han ikke har spilt på flere måneder, kjenner han seg selv veldig godt og kan raskt finne et godt nivå. Avgjørelsen vil bli tatt innen 24 til 48 timer. «. Faktisk er en avgjørelse tatt, men ikke nødvendigvis den som Nîmes-treneren forventer, ettersom Adolphe Teikeu ikke lenger er i Nîmes og avisen laget kunngjøringen på Stade Malherbe Caen (16meg Koble til 2).

USAM Nimes Gard

de Grønn tirsdag. Denne fredagen begynner det tradisjonelle Svart fredag hvor alle butikker tilbyr brutte priser. USAM setter også opp kampanjer på steder i Parnassus som kalles Grønn tirsdag. Nîmes-klubben selger et tilbud på €20 for å delta på de to hjemmekampene neste uke. tirsdag kl. 18.45, på Grønt lag Tatabánya (Ungarn) mottar for 5. runde av EHF European League og lørdag 4. desember, frem til oppgjøret mot Nantes (20.30) for 12. runde av Starligue. For å dra nytte av denne prisen, gå til nettstedet: usam-nimesgard.fr. Før det er det derbyet som venter Nîmes, lørdag klokken 20.00 i Montpellier.

Rugby Club Nimes

Kvinnene i RCN (Foto RCN)

Kvinner i søkelyset. Det gjentas sjeldnere, men RCN er også en kvinneseksjon. Og denne søndagen er det en ettermiddag dedikert 100 % til damelagene som venter tilskuerne på Kaufmann Stadion. Kl. 15.00 vil førstelaget til Rugby Club Nîmois motta laget fra Bourg-en-Bresse på vegne av den sjette kampdagen til Fédérale 1 Féminine. Med to seire, to tap og ti poeng igjen på klokken, inntar Nîmes-spillerne for øyeblikket femteplassen på tabellen. Før hønas røde lykt vil de være ivrige etter å viske ut sitt siste nederlag mot laget til Grenoble University Club, direkte konkurrent til klassifiseringen. «Til tross for dette tilbakeslaget i Grenoble, forblir målet vårt det samme. Derfor må vi også vinne for enhver pris på søndag med den offensive bonusen.», spesifiserer Mathieu Losson, baseline-treneren. Når teppet går opp klokken 13.30, vil de yngste jentene fra Nimes-Les Angles-Marguerittes-rallyet møte Pontet-laget i en vennskapskamp.

Bordtennis

Rachel Moret kunne ikke gjøre noe. I kampen om verdensmesterskapet i bordtennis hadde den sveitsiske ASPCN-spilleren mye å gjøre med Tysklands Ying Han, den 21. spilleren i verden. Medlem av topp 100, bordtennisspilleren fra Nîmes har logisk nok blitt sterkere. Han bukket skarpt i fire serier: 5/11, 3/11, 4/11 og 2/11. Tilbake i Nîmes vil sveitserne være tilbake på dekk med sine ASPCN-lagkamerater i begynnelsen av desember for å møte Etival.

You may also like