Home » Landskamper fra regionen spiller disse kampene under landskampen

Landskamper fra regionen spiller disse kampene under landskampen

by Russell Crowe

Først Feyenoord-kampen, under kampen Norge-Nederland (1-1) i går kveld. Justin Bijlow, Guus Til og Tyrell Malacia mot Fredrik Aursnes og Marcus Pedersen. Selv om det til slutt forble et oppgjør mellom Bijlow og Pedersen. Aursnes, Malacia og Til ble sittende på benken. Bijlow holdt en grei pott, Holland hadde det også vanskelig med Norge. Ettersom Orkun Kökçü i det 66. minutt som innbytter innenfor linjene ga Tyrkia en 2-0-ledelse mot Montenegro, ble skadene for Nederland begrenset.

Men det endrer ikke det faktum at Nederland ikke lenger har råd til å ta feil i jakten på en VM-billett, som starter hjemme mot Montenegro lørdag 4. september. Og ikke mot Tyrkia tirsdag 7. september, som nettopp har avsluttet en kamp mot Gibraltar. For Pedersen og Aursnes venter en tur til Latvia for første gang 4. september, og avslutter landskampen tre dager senere med hjemmekamp mot fotballdværgen Gibraltar.

En Feyenoord-spiller som vant, og mer enn det, var keeper Ofir Marciano. Med Israel ble det 0-4 for sterkt for Færøyene. Israel fortsetter jakten på VM-billett med hjemmekamp mot Østerrike 4. september, etterfulgt av bortekamp mot Danmark 7. september.

Jans i Pinto

I går kveld kom også to landskamper til aksjon, som kan beundres på Slottet annenhver uke. Spartanerne Laurent Jans og Mica Pinto var viktige som basisspillere for Luxembourg, som vant 2-1 mot Aserbajdsjan. Og om ikke det var nok, scoret Pinto også åpningsmålet for luxembourgerne. Det gjenstår å se om Jans og Pinto kan ta en seier på besøk til Serbia 4. september. Og ellers må det være i utstillingsspillet med Qatar 7. september.

To Feyenoord-spillere kom inn i aksjonen torsdag. I første omgang Luis Sinisterra, som spilte for Colombia i La Paz mot Bolivia (1-1). 7. september skal Feyenoord-vingen tilbake i kamp når han drar til Paraguay med Colombia. Sinisterra avslutter landskampen 10. september, hjemme mot Chile.

Squatter Jahanbakhsh v Advokat

Alireza Jahanbakhsh startet sitt landskampspaus med Iran torsdag med et mål og 1-0-seier over Syria. Øynene kan nå vende tilbake til 7. september. Så den alltid travle irakisk-iranske husokkupanten står på programmet. Faktisk Dick Advocaats Irak. De Hagenaar, som var Feyenoord-trener forrige sesong, har allerede hatt et gjensyn med Sør-Korea (0-0) med Irak. Advocaat-laget spiller ikke «hjemmekampene» sine i Irak, men i Qatar.

Tålmodighet

Tre landskamper må fortsatt smøre seg med tålmodighet før de tar grep for første gang. Sparta-keeper Maduka Okoye med Nigeria, for eksempel. 3. september spiller de hjemmekamp mot Liberia og bortekamp mot Kapp Verde 7. september. Spartanske Kenzo Goudmijn og Feyenoord-spiller Ramon Hendriks må vente enda lenger. De nederlandske juniorene spiller kun 7. september på Adelaarshorst mot Young Moldova.

You may also like