Home » Latvias fotballag møter Gibraltar i FIFA PK-kvalifiseringsrundene

Latvias fotballag møter Gibraltar i FIFA PK-kvalifiseringsrundene

by Russell Crowe

Det latviske fotballaget møter Gibraltar i Riga onsdag for den fjerde kvalifiseringsturneringen til FIFA verdensmesterskap i 2022.

Kampen mellom det latviske og Gibraltars landslag starter onsdag på Daugava stadion i Riga klokken 21.45, direktesendt på TV6.

På våren startet Latvia kvalifiseringssyklusen for verdenscuppen med et 1:2-tap mot Montenegro, en 0:2-fiasko mot Nederland og uavgjort (3:3) med Tyrkia. I juni ble Litauen slått 3: 1 i Baltic Cup og Estland ble slått 1: 2, men innimellom møtte latvierne Tyskland i en testkamp, ​​som de kapitulerte til 1: 7.

Gibraltar tapte 0:3 til Norge, 1:4 til Montenegro og 0:7 til Nederland. I testkampene i juni tapte Gibraltar 0-0 for Slovenia og spilte 0-0 mot Andorra.

Latvia ligger på 136. plass i FIFA, Gibraltar i 194, Norge på 43. plass og Montenegro på 67. plass.

Om ikke lenge skal det latviske landslaget spille tre kamper i kvalifiseringsrunden til VM. Etter kampen mot Gibraltar spilles det kamp mot Norge 4. september på Daugava Stadium, og 7. september besøker latvierne Podgorica i kamp med Montenegro.

Kazakevich inviterte 27 fotballspillere til treningsfeltet.

Sammenlignet med junileiren har laget denne gangen igjen tre fotballspillere som spiller i Polen, som av ulike årsaker ikke klarte å hjelpe laget på begynnelsen av sommeren: den erfarne målvakten Pavel Steinbor, midtbanespilleren Tober og spissen Vladislav Gutkowski. . Den tidligere skadde Mārtiņš Ķigurs har også returnert til rekkene.

Denne gangen er ikke Vitalijs Maksimenko og Raivjs Ķiršs, samt målvakt Krišjānis Zviedrs på landslaget, men alle de andre inviterte fotballspillerne var med på laget for tre måneder siden.

Gibraltar-laget vil ikke kunne hjelpe skadde Lee Kasiaro og Liems Volkers i en kamp med Latvia.

I 2016 vant Latvia Gibraltar med 5:0, men to år senere ble det et 0:1-tap.

I gruppe G, etter tre kamper i ledelsen med syv poeng, ligger Tyrkia. De blir fulgt av Nederland, Montenegro og Norge med seks poeng, Latvia har ett poeng, men Gibraltar følger etter.

You may also like