Latvias fotballag vil prøve å ta hevn på Montenegro

by Russell Crowe

Vladimir Kamesh gir «fem» til den norske forsvarsspilleren Birger Meling.

Ilmārs Stūriška, «Latvijas Avīze», JSC «Latvijas Mediji»

Det latviske fotballaget i VM-kvalifiseringsturneringen på Daugava stadion anerkjente Norges overlegenhet – 0: 2. Tirsdag går den siste av septembers tre kamper i landslagsturneringen mot Montenegro.

Cocktail

Skuespillerinne Rēzija Kalniņa: en mann skal aldri skrive «kjøpe krem» på telefonen, men helt andre bokstaver

14 timer

Historier

viste seg at det ikke var noen heroisk kamp der nålen til de tyske stridsvognene eller 28 panfilovianere stoppet: sannheten om Operasjon Typhoon

15 timer

Historier

VIDEO. «Jeg hadde aldri trodd det ville påvirke familien min på en så direkte måte»: Sandra ble syk av en kamp, ​​men mannen hennes tapte

10 timer

Les andre nyheter

I kampens første tredjedel lot ikke nordmennene puste i huset, men målet ble scoret i det 20. minutt etter en diskutabel 11-metersstraff, der Erling Holan sto frem som gjestestjerne.

Allerede i det tredje målet på rad av det latviske landslaget brukte dommerne et videoavspillingssystem.

På slutten av første omgang og i begynnelsen av andre omgang forverret Latvia gjentatte ganger situasjonen nær motstanderens mål.

ANDRE LES NÅ

Midtveis i andre omgang forsterket Englands Premier League Southampton-midtbanespiller Mohamed Eljunusi Norges ledelse på resultattavlen.

«Det som ble sett på banen bekreftet forskjellene i ferdighetene til begge lag. I første omgang var det for mye respekt for rivalene i duellen, og vi spilte med ballen ganske raskt. Det var ikke lett å kjempe mot en motstander med en sterk og mesterlig angrepsgruppe. Jeg kan takke gutta for deres dedikasjon og energi. Ja, det var ikke den beste kampen fra et prestasjonssynspunkt, men fotballspillerne prøvde å gjøre opp for det med andre kvaliteter og kvaliteter. «sa Dainis Kazakevičs, hovedtrener for det latviske landslaget, som kommenterte straffen, inkludert en situasjon der en pendel kunne bli tildelt en norsk gate i andre omgang.

Keeper Pavel Steinbor fullførte ikke kampen på grunn av skade.

RELATERTE INNLEGG

I første runde overrasket ikke det montenegrinske laget noen av sine direkte konkurrenter i kampen om de to øverste plassene i gruppen, men i Latvia vant de først på slutten av kampen, takket være lederens utmerkede langskudd. Stevan Jovetich.

I de siste fem kampene, inkludert testkampene, har ikke montenegrinerne vunnet. «Liepājas»-forsvareren Marko Simičs har ikke dukket opp på banen på to kamper i september.