Home » Norske hockeyspillere vinner Kasakhstan i en spent kamp og er klare for å reise hjem. Utvalgt / Artikkel

Norske hockeyspillere vinner Kasakhstan i en spent kamp og er klare for å reise hjem. Utvalgt / Artikkel

by Russell Crowe

Kampen var til tider nær ved å bli vill, og Kasakhstans Dmitry Shevchenko mottok en høy ball fra høyre og traff ballen midt i luften.

Kasakhstan tar ledelsen

I den andre tredjedelen fortsatte det skarpe spill, og Thomas Vaklvae Olsen introduserte enda mer intriger, og kom inn på 1:1 i numerisk flertall.

Det norske laget utligner resultatet

I introduksjonen av den tredje tredjedelen skuffet Stefan Espeland det kasakhiske laget, og nådde 2:1 til fordel for Norge.

Espeland fører Norge i ledelsen

Kort før kampslutt viste nordmennene karakter og tok 3:1. Matiss Olimbs tok seg av det med en scoring.

Norge viser karakter og oppnår en dundrende seier

Nordmennene spilte sin siste kamp i mesterskapet og det blir ingen knockout-turnering, men denne seieren forverret situasjonen på gruppe B-tabellen.

De lyseste episodene av spillet

Det er allerede kjent at det latviske landslaget avslutter grupperunden med kamp mot Tyskland tirsdag. Deltakelse i kvartfinalen på det latviske landslaget vil være garantert med seier, men med Kasakhstans tap for Norge, vil en seier på overtid eller skuddveksling etter kampen være tilstrekkelig.

Latvia, Canada, Finland, USA, Tyskland, Norge, Italia og Kasakhstan spiller i undergruppe B «Arena Riga». Undergruppe A inkluderer laget til den russiske olympiske komité, Sverige, Tsjekkia, Sveits, Slovakia, Danmark, Hviterussland og Storbritannia. Frem til 1. juni skal gruppene spille en rundeturnering, som bestemmer de fire lagene som går videre til kvartfinalen. Verdensmesterne offentliggjøres 6. juni.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like