Home » VM for kvinner i fotball. Det blå-hvite laget trakk uavgjort med Norge

VM for kvinner i fotball. Det blå-hvite laget trakk uavgjort med Norge

by Russell Crowe

På stadion Han ser Polakkene sto overfor den vanskeligste oppgaven i kvalifiseringsrundene til verdenscupen, som spilles i Australia og New Zealand. Rivalen hans var lederen og favoritten til gruppen, som scoret 13 mål i de to første kvalifiseringskampene og ikke tapte en eneste. Dessuten må hvitt og rødt klare seg uten sine egne. Stjernene Ewa Pajorsom pådro seg en alvorlig kneskade.

Hjemmelaget startet imidlertid uten respekt for den mer rutinerte og titulerte motstanderen. De gikk nesten raskt foran da de spilte i det 9. minutt Adriana Akhcińska hun slo lite over mål Margaret Messias. Resten av første omgang ble imidlertid spillet diktert av norske kvinner. Treners anklager Natalii Patalon De var imidlertid ganske godt organisert i forsvaret, og keeper reddet dem fra å tape et mål. Karolina Klabis.

Den andre delen av spillet var lik. Noen ganger presset norske kvinner polakkene inn i dypt forsvar, men satte av og til farlige motangrep. Han lå farlig under det blå-hvite målet, blant annet i det 49. minutt, da han bommet på målet i en god situasjon. Lisa-Marie i utlandet og i minutt 68, da, heldigvis for vertinnene, dommeren etter en feil Klabis han plystret feil på den polske keeperen.

Polakkene hadde en av få sjanser i det 71. minutt, men etter kampen Natalii Padilli-Bidas flatt plan Dominika Grabowska Den besøkende målstolpen har passert. Noen minutter senere hadde han en god sjanse. Kinga Kozakmen den skarpe vinkelen var for lett til å overraske Cecilie Fiskerstrand.

Mislykket intervensjon kan bli svært kostbart for de hvite og røde. Klabis i tilleggstid da keeper gjorde en hjørnesparkfeil. Sikkerhetskopien utnyttet imidlertid ikke dette Se Boe Risadet blanke skuddet og kampen endte med et delt poeng.

I tidligere eliminasjonskamper Verdensmesterskap Det polske laget vant 1-0 utenfor Armenia og uavgjort 1-1 i Gdańsk med Belgia. Neste kamp spilles tirsdag i Tychy med Albania.

Direkte opprykk til VM 2023 gruppevinnere vil vinne og lag på andreplass vil spille sluttspillet. De to første vil sikre plass til verdenscuppen, og den tredje vil få en ny sjanse i den 10-lags interkontinentale play-off-turneringen.

32 lag vil dukke opp i VM-sluttspillet på banene til Australia og New Zealand, to av vertene, uten at de trenger å spille i kvalifiseringen.