Home » Latviske innebandyspillere vinner Slovakia i verdensmesterskapet og vil kjempe om femteplassen

Latviske innebandyspillere vinner Slovakia i verdensmesterskapet og vil kjempe om femteplassen

by Russell Crowe

Målscorer var Kevin Šmits, som snappet motstanderens pasning i angrepsfeltet og leverte et raskt skudd gjennom Slovakias mål.

I løpet av den første tredjedelen var begge lag i flertall, men med like stor suksess forsvarte begge lagene seg i mindretall og det ble ikke scoret mål.

I den andre tredjedelen nådde Pēteris Trekše 2:0, men etter 52 sekunder svarte Slovakia med et mål. Returen gikk til Rolands Kovaļevskis, som bommet på målet.

I den siste tredjedelen kom Kovalevskis inn 4:1, noe som var raskere enn forsvarsspillerne etter Trekšes pasning og sendte ballen i mål på gang mot keeper. Like etter scoret Jānis Ragovskis Latvias femte mål på distanse.

Mot slutten av tredje kvarter spilte Slovakia uten keeper og Šmits sendte ballen i det tomme målet.

Pēteris Trekše ble anerkjent som den beste spilleren til det latviske laget i dette spillet.

Det latviske landslaget spiller kampen om femteplassen på lørdag.

I den første kampen i mesterskapet var latvierne de første som scoret, men tapte en av turneringsfavorittene til Sverige med en score på 1:11. I den andre kampen spilte Latvia uavgjort med Danmark 5:5, men i den tredje kampen slapp Finland inn 2:7. Latvia tok tredjeplassen i gruppen og måtte starte knockout-turneringen fra den åttende finalen, der Canada ble beseiret 16 : 3. Onsdag tapte latvierne mot Tsjekkia 1:9 i kvartfinalen. Slovakia, derimot, anerkjente Finlands overlegenhet med 1:5.

Latvia spilte i gruppe A, hvor de er fire ganger verdensmester og eier av de to siste titlene, Finland, den åtte ganger gullvinneren Sverige, og Danmark, som en gang kom blant de fire beste.

I gruppe B var Tsjekkia, Sveits, Tyskland og Norge sterke. På det andre nivået målte Polen, Slovakia, USA og Thailand sin styrke i gruppe C, mens Singapore, Canada, Estland og Filippinene krysset draktene i gruppe D.

I en gruppeturnering spiller lagene mot hverandre. Eierne av de to første plassene i gruppe A og B går umiddelbart til kvartfinalen, mens eierne av tredje- og fjerdeplasser duellerte de to sterkeste lagene i hver gruppe i andre lag.

Totalt 13 billetter var tilgjengelig for 35 lag gjennom sluttspillet. De regjerende finske mesterne hadde allerede sikret seg en plass i verdensmesterskapet, men Canada og USA vant også billøp i Nord-Amerika for å promotere sporten.

Hovedtreneren for det latviske landslaget, en finsk spesialist Rīhimeki, har inkludert to keepere, syv forsvarere og 11 angripere i poengsummen til landslaget.

Den største representasjonen er fra Cēsis-enheten «Lekrings»: fem spillere, etterfulgt av tre spillere fra «Lielvārde» https://jauns.lv/ «FatPipe». To spillere er fra Talsi NSS / «Krauzers», men hver spiller er fra fire lag: «Oxdog Ulbroka» / LU, «Kurši», «Ķekava», «Ogres Vilki». Tre spillere er fra det finske laget «Koovee» og to til fra andre finske lag: «Nokian KrP» og «LaSB», samt en spiller fra det sveitsiske laget «Jets».

Den latviske statsenheten ligger for tiden på åttende plass. Ved det forrige verdensmesterskapet, som fant sted i Praha i 2018, tok latviske innebandyspillere en femteplass. Det latviske landslaget har deltatt i samtlige 12 verdensmesterskapsfinaler så langt. Den største prestasjonen noensinne er femteplassen vunnet fem ganger.

Sammensetning av det latviske innebandylaget for menn for verdensmesterskapet:

Målvakter: Jānis Salcevičs («Ogres Vilki»), Markuss Plūdums («Lekrings»);

Forsvarere: Armands Savins, Oskars Tūtāns (begge – Lielvārde «https://jauns.lv/» FatPipe «), Morics Krūmiņš (Nokian KrP fra Finland), Jānis Ragovskis (LaSB i Finland), Kārlis Petrovskis (Oxdog Ulbroka» / LU ), Ralph Orste («Koovee» fra Finland), Artūrs Jurševskis («Lekrings»);

Transportører: Edgars Puriņš, Andris Rajeckis, Krišjānis Tiltiņš (alle tre – «Lekrings»), Rolands Kovaļevskis, Pēteris Trekše (begge – Koovee «Finland), Toms Bitmanis, Artis Raitums (begge -» Talsu NSS «https: //) lv / «Krauzers»), Toms Akmeņlauks («Kurši»), Kevin Šmits («Swiss Jets»), Klāvs Jansons («Ķekava»), Aivis Kusiņš («Lielvārde» https://jauns.lv/ «FatPipe») .

Andre leser for tiden

You may also like