Home » For Shymoon er det første punktet individuelt, for Schreiber

For Shymoon er det første punktet individuelt, for Schreiber

by Russell Crowe

Shimkoons første poeng i Norge

Etter sin åttende kamp i Norwegian Women’s Innebandy League, var Nancy Shimkoon den første til å score med en ekte pasning i en kamp der hun skal representere Stavanger IBK med en score på 4: 7 (0: 2, 3: 1 , 1: 4) Sarpsborg slapp dårlig inn i den siste tredjedelen av kampen. Den latviske innebandyballen hjalp lagkameraten til å vinne lagets fjerde mål i tredje periode, da stillingen var 4:6. Med tre poeng vunnet har Stavanger-laget trukket seg tilbake til den siste åttende posisjonen, og tapt mot sine siste rivaler som har scoret første poeng på tabellen. Den neste kampen for det latviske laget er planlagt først etter verdensmesterskapet 12. desember.

Schreibers første Bundesliga-poeng

Den historiske kampen i Tysklands sterkeste innebandyliga ble gitt av Natalia Schreibers «SG Stern Munchen / Sportfreunde Puchheim», som slapp inn på overtid med resultatet 5: 6 (1: 0, 2: 2, 2: 3, 0: 1) i «SSF Dragons Bonn». Til tross for nederlaget var dette det første poenget som ble vunnet av det latviske laget i det sterkeste nasjonale mesterskapet. I løpet av kampen ledet München-laget 1:0 og 2:1, men i tredje periode endte de 3:5. Det ble scoret et mål midt i den tredje, men utligningsmålet ble scoret kun to sekunder før slutt. av reguleringstid. Den latviske målvakten løp hele kampen til målet til det inviterte laget. På tabellen forblir München-laget på sisteplass med ett poeng, to poeng bak Bonn-laget. Lagets neste kamp er kun planlagt til februar.

Krastiņas andre nøyaktige pitch for sesongen

AFK, representert ved Liena Krastiņa, som har vunnet den sjette kampen denne sesongen, fortsetter å vise en meget overbevisende prestasjon i Danmarks sterkeste Innebandy-liga. Denne gangen klarte gjestene å takle «AaB Innebandy» med resultatet 8: 4 (3: 0, 0: 0, 5: 4). Etter en lang pause noterte den erfarne latviske innebandyspilleren også en fruktbar prestasjon, og scoret i andre halvdel av tredje periode og nådde 7:2 til fordel for laget sitt. For Latvia var det det andre målet denne sesongen. I sin region er Aarhus-laget i en komfortabel førsteposisjon med 17 poeng på seks kamper, fem poeng foran sine siste rivaler.

Antall scorede mål rundes av til ti.

I 3. divisjon av det svenske innebandymesterskapet scoret Thomas Christopher Birstins sitt 10. mål for sesongen, og ga dermed nok en seier til Storvreta IBK U, representert av ham selv og Gustav Tolman, med en score på 9: 1 (2: 0, 3) : 0, 4: 1).) Spiller «Vaddo IF». Den latviske innebandyspilleren scoret midt i kampen, og nådde 5:0 for hjemmelaget. Dermed har Birstiņš scoret 14 (10 + 4) prestasjonspoeng på syv kamper denne sesongen. Alle tre poengene ga Storvreta IBK U sin andreplass med 18 poeng på syv kamper. Også Balinge IF har like mange poeng.

Rukavishnikov er på 15 effektivitetspoeng

Nikolas Rukavišņikovs, som allerede nådde det 15. poenget i løpet av sin debutsesong, fortsetter å demonstrere sin vellykkede prestasjon i det sveitsiske U-18 innebandymesterskapet. Denne gangen ga den latviske spilleren en pasning, der han representerte «Grasshopper Club Zurich» kapitulerte til «Floorball Thurgau» i hjemmekampen med 3: 6 (1: 0, 2: 0, 0: 6), men senere av to perioder Resultatet var gunstig for lokallaget: 0, og ni minutter før ordinær tid var utløpet uavgjort. I det åttende minuttet av kampen assisterte Rukavišņikovs enheten med det første målet. Etter første runde ligger «gresshopperne» på femteplass på turneringstabellen med 19 poeng.