Home » Legia.Net – Legia Warszawa – Galt spill i Zabrze. Legias fatale serie pågår fortsatt

– Legia-trener Marek Gołębiewski-foredrag

– Uttalelse fra treneren til Górnik, Jan Urban

– Kommentar fra Lukas Podolski, Goorniks målscorer

– Ernest Muci, Legia-spiller, på kampen i Zabrze

Legionærene startet kampen med Górnik i en 3-4-3-formasjon. Han stoppet ved målet Mesterens Cezaryog de tre forsvarerne skapte Mattias Johansson, Mateusz Wieteska, Artur Jędrzejczyk. Mielec spilte på pendler, som i kampen mot Stal Yuri ribeiro Jeg Filip Mladenović. Midt i feltet dukket de opp Ihor Charatin Jeg Josueog de spilte foran dem Ernesto Muci, Tomas Pekhart Jeg Luquinhas.

Spillet var balansert fra begynnelsen. Begge lag hadde sine spillebrikker da de holdt ballen oftere, men bommet på skudd på mål. Legionærene opplevde enkle omsetninger. Han ble redd ved Legias mål i det 12. minutt. Dariusz Stalmach Han tok ballen fra Muciemu og begynte lagets angrep. Jesus jimenez slo ballen inn og ut til Bartosz Nowakdommeren mente imidlertid at dette var offside. «Gruvearbeiderne» satte i gang nye angrep. Hadde en flott mulighet Przemysław Wiśniewskisom kunne ha utnyttet avslutningen av målet til Miszta. Górnik-forsvareren slo mot det tomme målet, men heldigvis ble den unge keeperen sikret av Wieteska og sparket ballen like foran målstreken. Etter en stund Lukas podolski Han gjorde et veldig sterkt skudd, men ballen spratt i tverrliggeren. Legionærene hadde store problemer i forsvaret. De klarte ikke å holde øye med Gorniks offensive spillere og snudde ofte ballen, og utsatte dem for farlige kontringer. I det 37. minutt, spillerne Jana Urbana de slapp unna og tok initiativet. Jiménez krysset presist det forsømte Erika Janżysom slo den første ballen. Ballen fløy mellom bena til Mishta og falt i nettet. Bare to minutter senere sto det 2-0. Miszta klarte å avverge Jiménez sitt skudd, men ballen falt for føttene til Podolski, som enkelt traff målet. På slutten av første del hadde han nok en stor mulighet. Robert Dadok. 24-åringen var i utmerket posisjon og scoret. Miszta gjorde det bra i denne situasjonen, korte ned vinkelen og avverget ballen på hjørnespark. Legionærene spilte ikke bare veldig dårlig i forsvar, men også i angrep. Det var ingen idé om å overraske motstanderens forsvar. De polske mesterne skjøt ikke et eneste skudd på mål. I første omgang var det kun vertene som var på banen.

I starten av andre omgang hadde han inntrykk av at et endret lag hadde kommet inn på banen. I det 52. minutt scoret «Military» et kontaktmål. Josué fokuserte frisparket inn i 16-meteren, Wieteska løp mellom de to forsvarerne og scoret det andre målet for denne sesongen. Etter en stund stod det 2:2. Muci utnyttet forvirringen i sekstenmeteren og skjøt hardt. Grzegorz Sandomierski Han klarte ikke å vise dette skuddet og ballen gikk i mål. Bare tre minutter senere ble han tatt i nettet i andre omgang. Mahir emrelimen dommeren spurte offside etter å ha rådført seg med VAR. I de påfølgende minuttene snakket Górnik-spillerne igjen. Blant annet Piotr Krawczyk og Jiménez hadde egne sjanser, men Miszta grep godt inn i begge situasjonene. I en av kampens siste aksjoner scoret «Miners» det tredje målet. Janża krysset fra venstre og hoppet på høyeste nivå i sekstenmeteren Krzystzof Kubica og bestemte utfallet av kampen. Et dusin gode minutter med Legia var ikke nok. Fotballspillere Marek Gołębiewski de tapte i Zabrze Górnik 2:3.