Home » LTU Republic er den mest populære litauiske streameren, hvis hær av følgere stadig vokser. Sportshus

LTU Republic er den mest populære litauiske streameren, hvis hær av følgere stadig vokser. Sportshus

by Russell Crowe

«Karoli, ikke sett deg foran datamaskinen, øynene dine blir hengende.»

Datamaskinen som den unge mannen kjøpte som barn, ble hans beste venn, og tiden han brukte med den tok mesteparten av fritiden hans. Spillet Travian, som ble startet på skolen, førte til opprettelsen av kallenavnet LTU Republic, som fortsatt brukes i dag. Karolis forklarer oppfinnelsen av pseudonymet som følger: «Han spilte ofte Travian på utenlandske servere, så som patriot ønsket han å bevise at han var fra Litauen.» Øyedråper. Den unge mannens foreldre var imidlertid glade for å se sønnen deres hjemme i stedet for på gaten med venner med uklart rykte.

Som barn hadde jeg to drømmer…

I oppveksten i Litauen hadde gutten to drømmer, som han senere klarte å oppnå: «Det var to drømmer mens jeg bodde i Litauen. En av dem kom veldig tidlig da han gikk i 8. / 9. klasse. Allerede da ville jeg vurdert at jeg ville forlate Litauen etter skoletid og prøve å studere i Storbritannia.»Etter eksamen emigrerte Karol til en øy i Vest-Europa, hvor han studerte geografi. Det harde arbeidet, det store ønsket og løftet som de ga ham i barndommen, er en oppskrift som har hjulpet den unge mannen til å realisere sin andre drøm.» Da ble vi kjent med det. Jeg ønsket å samle hundre tusen abonnenter på YouTube-plattformen. Den drømmen har vært i tankene mine siden den første dagen jeg opprettet kanalen min.»

Utfordringer å møte

«Dataskader» er et begrep som mange av oss har hørt fra våre foreldre, utdanningsinstitusjoner eller leger. Karol er enig i at et langt, anstrengt blikk på en dataskjerm er skadelig for menneskers helse, siden han har opplevd alt på sin egen pels: Selvfølgelig er gener og andre ting viktige i denne prosessen også, men datamaskinen har gjort en betydelig bidrag til tilstanden til øynene mine.» Kaotisk og det tilfredsstiller meg egentlig ikke. Fordi jeg er dedikert til aktiviteter der jeg er eneansvarlig for resultatene. Noen ganger er det vanskelig å kontrollere seg selv og jobbe regelmessig hver dag. Det er ulike fristelser, for eksempel å dra et uventet sted i løpet av uken eller å tilbringe tid hjemme, det vil si å ikke jobbe med nye prosjekter. Selvfølgelig skjer dette sjelden, og jeg prøver å ikke misbruke det.» Men gutten vet forresten hva slags livsstil han vil ha: «Det ideelle livet for meg er når alt: fra å stå opp om morgenen til å legge seg om morgenen. om natten – det er planlagt. Da føler jeg meg mer produktiv. Kort sagt, jeg er drevet av en rutine som foreldrene mine har fått på plass og aktivitetene jeg har deltatt på, som svømming”.

Favorittspill og korthus

Å se Carols livestreams gir ofte inntrykk av at gutten liker spill av en annen sjanger: «Det er ingen spillsjanger som er min favoritt. Jeg spiller mange forskjellige sjangre. Hver av dem er spesifikk og morsom. på sin egen måte. Men for de som ser på sendingene mine, er det sannsynligvis åpenbart at jeg bruker mesteparten av tiden min på å spille Grand Theft Auto V. Vel, jeg begynte å spille hele Grand Theft Auto-serien fra del 3. Konvertering av aktiviteter I en kilde til levebrød er det volatilitet . Du kan aldri vite når folk slutter å se på deg og du vil ikke være interessert. En videoskaper skaper stadig nye ideer og genererer noe nytt for sitt publikum. Det er hardt og kjedelig arbeid fordi mange ting ikke avhenger av seg selv. Du vet aldri hvordan seerne vil reagere på ideene dine. Derfor vil jeg sidestille denne spesialiteten med et korthus som kan kollapse når som helst. ”Selv om Carols korthus for tiden står som det sterkeste slottet, den unge mannen er fortsatt selvkritisk.

LTU Republic-logoen

En spesiell takk til nettstedet «Deg selv» igjen

Videoen «LTU REPUBLIC X STONKIDZE – GTAV ROLE PLAY», som dukket opp på Karolis-kanalen for ett år siden, er nå sett mer enn seks hundre tusen ganger. Den tjueseks minutter lange innspillingen, som også inneholdt en karakter regissert av Mantas Stonkus, ble en sann internettsensasjon. Den unge mannen forklarer denne suksessen på følgende måte: «Jeg vil si at det å nevne «de samme igjen» på nettsendingen og «streame» med Mantas Stonkus var frukten av langt og hardt arbeid. Jeg er veldig glad for å ha sett en av de mest kjente personene i Litauen. For å være ærlig har jeg ikke engang sett webcastene deres, fordi jeg var fast bestemt på at folk på den andre siden av skjermen prøvde å bringe tradisjonell TV til litauisk YouTube. Jeg tok feil, jeg var pessimistisk, ung og dum at jeg dannet meg en slik mening uten engang å dykke ned i innholdet. Jeg må innrømme at da jeg ble nevnt på webcast, gikk jeg ikke glipp av et eneste innlegg. Jeg takker Mantas Stonkus for hans veldig hyggelige ord og omtalen av kanalen min foran et så stort publikum. «Det samme teamet fortjener igjen takk, ettersom flere og flere velger å se YouTube eller Twich.»

Stereotyper som esport møter.

Den økende populariteten til e-sport i verden har gjort det til et av de mest ettertraktede yrkene, men den eldre generasjonen er ofte skeptisk til det. Carol har hennes syn på dette: «Det er virkelig mange mennesker hvis tunger aldri vil bli tungen til å si at de som spiller spill profesjonelt er idrettsutøvere eller (cyber)idrettsutøvere. Men jeg tror det er helt normalt, for vi har allerede lagt merke til i historien at en gruppe eldre mennesker har vanskelig for å gjenkjenne en ny generasjon av oppfinnelser og aktiviteter. Derfor er det bare et spørsmål om tid før e-sport, streaming og andre aktiviteter på dette feltet blir normen i samfunnet. Jeg tror at selv nå kjenner de fleste igjen e-sport. Vi ser bare negative kommentarer om disse aktivitetene fra tid til annen på sosiale medier.»

Sammendrag

Det Charles har oppnådd er frukten av hardt arbeid og utholdenhet. Når vi leser denne artikkelen, bør mange av oss huske ungdomsdrømmene som vi ennå ikke har oppfylt. Suksesshistorien til en ung mann kan være et eksempel på hvordan vi bør nå våre mål.

You may also like