Home » De vakreste kjærlighetshistoriene i videospill

De vakreste kjærlighetshistoriene i videospill

by Russell Crowe

Videospill er mye mer voldelige enn seksuelt eksplisitte. Skaperne har ingen problemer med å vise avkuttede hoder (jeg har fortsatt en Wolfenstein-scene foran øynene) eller revete hjerter (ja, Mortal Kombat, om deg), men som om de skammer seg over alt som har med soverommets hemmeligheter å gjøre.

Og å vise kjønnsorganene, eller i det minste brystene til en kvinne, er helt eksotisk. Du trenger imidlertid ikke være så direkte for å vise en lidenskapelig følelse. Forfatterne av noen spill har lyktes hundre prosent. Hvilke romansespill husker vi mest?

Geralt og Yennefer (The Witcher 3)

CD Projekt RED kan skape relasjoner mellom helter som nesten ingen andre. Geralt og Yennefers var en av de lengste, men også de mest autentiske og overbevisende vi har møtt i videospill. Vakkert utført, vakkert ferdig …

V i Panam Palmer (Cyberpunk 2077)

I Cyberpunk «Redzi» bekreftet de at de er mestere ikke bare i å skrive oppdrag og skape verdener, men også i å skape relasjoner mellom karakterer. Vs romantikk med Panam Palmer var ekstremt personlig og ekte. Det eneste vi beklager er at det på en eller annen måte brøt sammen så raskt. Som om skaperne hadde gått tom for tid.

Squall i Rinoa (Final Fantasy VIII)

Et spill som rørte oss dypt. Blant annet for den fantastiske romantikken mellom Squall og Rinoa. Dette er et eksempel på hvordan du kan skape et sofistikert forhold mellom to mennesker med noe glitrende mellom dem. Og hvordan skaperne avsluttet denne tråden … ah, noe vakkert. Vi venter på en ny versjon for å minne oss på alt.

Yuna i Tidus (Final Fantasy X)

Final Fantasy imponerte oss oftest med velskrevne og godt fremførte romanser. Yuna og Tidus, en sjenert prestinne og en enkel gutt, er et par elskere som ofte blir omtalt som de beste i serien. Og øyeblikket for deres første kyss er den mest magiske scenen.

John Marston og Abigail Marston (Red Dead Redemption)

En så uvanlig kjærlighetshistorie at Abigail ikke en gang vises på skjermen for det meste av spillet. Men måten John snakker om henne på gjør at vi kan forestille oss hvor varm og langvarig følelsen de har til felles er. Hovedpersonen i spillet er en tøff og tøff fyr, men dedikert til kona til resten.

Max Payne og Mona Sax (Max Payne 2)

Noe for elskere av kjærlighetshistorier i dystre farger og dømt til en trist slutt. Det er like mye følelse og lidenskap mellom Mona og Maks som det er død og vold. Og i bakgrunnen har vi snødekte New York, som gjør forholdet mellom de to karakterene enda mer atmosfærisk.

Nathan Drake og Elena (Uncharted)

Et forhold som utviklet seg gjennom hele serien. Uten tvil et av de mest realistiske videospillene gjennom tidene. Nathan og Elena bryter opp mer enn én gang, men følelsen de har til felles er så sterk at han til slutt alltid kaster dem i armene på hverandre. Han kaster også Elena flere ganger for å hjelpe Nathan. Åh, hvis det ikke var for henne…

Komandor Shepard i Tali’Zorah (Mass Effect 2 i 3)

Mass Effect-serien ble kjent for sine mange romantiske alternativer. En av partnerne som oftest ble valgt av spillere var Tali’Zorah, en representant for en mystisk alienrase, som alltid hadde på seg en maske. Det kan ikke nektes for at forfatterne klarte å stimulere nysgjerrighet og fantasi som få.

Lavellan og Solas (Dragon Age: Inkwizycja)

Nok et, etter Mass Effect-serien, bevis på at BioWare kan skrive gode romanser. Selv om vi i dette tilfellet snakker om en trist kjærlighetshistorie. Det er et sted for en følelse av varme og eufori, men selve slutten er ikke lykkelig …

Guybrush Threepwood og Elaine Marley (ville være Monkey Island)

Et av de mest vanedannende og morsomme eventyrspillene, det inneholder også en av de best skrevne kjærlighetshistoriene i videospill. Den sympatiske, men udugelige Guybrush må konkurrere om Elaines hjerte med en demonpirat som heter LeChuck. Det er mange hindringer foran ham, men … Ok, jeg skal ikke si mer!

Hvis du, mens du leste listen ovenfor, dukket opp en kjærlighetshistorie som vi savnet (sannsynligvis mer enn én), må du gi meg beskjed i kommentarfeltet!

Doner 1% for å hjelpe barn – gratis program HER

You may also like