Home » Manchester United har en ny manager! Det foreligger en offisiell bekreftelse

Manchester United har en ny manager! Det foreligger en offisiell bekreftelse

by Russell Crowe

Medieoppslag om Ralf Rangnicks fremtid er bekreftet. I dag annonserte Manchester United ansettelsen av en tysk trener.

I første halvdel av sesongen levde ikke «Czerwony Diabły» opp til forventningene. Ole Gunnar Solskjær betalte for lagets dårlige prestasjoner.

Resten av teksten under videoen.

Klubbens ledelse tok farvel med nordmannen og startet en intens jakt etter en ny trener. Laget ble ledet av Michael Carrick i to kamper, men det var en midlertidig løsning.

Forrige uke foreslo journalister at Ralf Rangnick ville komme til Old Trafford. Og faktisk, i dag annonserte Manchester United jobben til treneren i en offisiell kunngjøring.

Rangnick hadde en uvanlig kontrakt med «Red Devils». Som Uniteds manager forventes han å jobbe ut denne sesongen. Senere, de neste to årene, skal han være klubbrådgiver.

Jeg er spent på å bli med Manchester United. Jeg er fokusert på å gjøre denne sesongen til en suksess for klubben. Laget er fullt av talent, jeg ser en balanse mellom ungdom og erfaring. I løpet av de neste seks månedene vil de hjelpe spillere å slippe løs potensialet sitt. I tillegg ser jeg frem til å støtte klubben på en rådgivende måte i å nå sine langsiktige mål. kunngjorde tyskeren.

Det er ikke kjent når Rangnick får sin debut på «Red Devils»-trenerbenken. Klubben fullfører fortsatt papirene med arbeidsvisum for treneren.

You may also like