Home » Manchester United sparker manager Ole Gunnar Solskjær | Fotball

Manchester United sparker manager Ole Gunnar Solskjær | Fotball

by Russell Crowe

Manchester United har kun scoret 4 poeng på sine siste syv ligakamper og har falt til sjuendeplass i Premier League, 12 poeng bak lederne Chelsea. Det har også vært andre store nederlag de siste ukene, inkludert 0-5 ørevasking mot erkerival Liverpool.

Etter nederlaget ba den norske treneren allerede Manchester United-fansen om unnskyldning. Den norske treneren kalte 4-1-tapet på Watford «skammelig og pinlig». «Jeg synes synd på fansen, og jeg føler det samme som dem. Vi skammer oss fordi vi taper på denne måten. Vi vet at vi er i en dårlig situasjon og på en svak rekke, men det er det som skjer i fotball noen ganger.»

Solskjær tenker ikke på å trekke seg, styret mener noe annet

Solskjær selv tenkte ikke på å trekke seg kort tid etter kampen. «Jeg er alltid forpliktet til denne klubben, jeg har gjort det i 18 år siden jeg har vært involvert i klubben. Vi kommuniserer tydelig med hverandre. Hvis klubben vurderer å gjøre noe, er det mellom klubben og meg.»

Styret har imidlertid besluttet å si opp nordmannen. Styret vil mene de burde gjøre noe hvis de vil utnytte sesongen.

Under Solskjærs ledelse endte Manchester United på sjette, tredje og andreplass i Premier League på rad. Klubben vant ingen pris under den tidligere forwardens ledelse.

Etterfølger

Umiddelbart er det mye spekulasjoner i britiske medier om Solskjærs etterfølger. Zinedine Zidane er den mest sannsynlige kandidaten, men navnene til Brendan Rodgers (Leicester City) og Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain) faller også. Erik ten Hag er også nevnt, men Ajax-treneren har hele tiden antydet at han ønsker å avslutte sesongen i Amsterdam. Amsterdam-laget er allerede sikre på en plass i utslagsfasen av Champions League etter fire seire.

Daily Mail Han spekulerer til og med på Cristiano Ronaldo som Manchester Uniteds nye manager. Portugiseren er fortsatt en spiller i dag De røde djevlene.

You may also like