Home » Mangeårig nasjonal innebandyspiller Rajeckis flytter til Norge – Innebandy – Sportacentrs.com

Mangeårig nasjonal innebandyspiller Rajeckis flytter til Norge – Innebandy – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Jānis Rajeckis startet sin karriere som innebandyspiller i Stalbes «Pārgauja», og styrket senere beskyttelsen til Cēsis «Lekrings». Han hadde også vært legionær i noen tid, og spilte for Kloten-Dietlikon Jets i den sveitsiske NLA-ligaen. Nå har 29-åringen, som også har fem verdensmesterskap i innebandy som en del av det latviske landslaget, flyttet til den norske Premier League-klubben «Harstad», der de latviske innebandyspillerne Toms Kirmužs, Toms Niedre , Roberts Līviņš og Kaspars Grundšteins allerede spiller. Forrige sesong spilte laget også keeper Robert Trepšs, som nå har bestemt seg for å reise hjem.

Jeg kommer hit for å spille innebandy, sa Jānis Rajeckis til lokale medier. «Samtidig følte jeg at det var nødvendig å endre noe i hverdagen, finne nye utfordringer. Jeg ble uteksaminert i vår og nå til jeg gifter meg og ikke har barn, er det mulig å prøve noe annet i livet mitt. Jeg har vært i Norge før og har hatt et godt inntrykk, så i det minste for sesongen vil jeg prøve lykken her,» siterer Rajecki HT.no

Det nordnorske laget skal se etter å komme inn blant de åtte beste for å spille i sluttspillet, noe de mislyktes forrige sesong. «Vi har ting å forbedre, spesielt i forsvaret. For ofte scorer Harstad mange mål i kamper. Jeg tror vi med noen endringer kan konkurrere med de ledende lagene i ligaen.»

Det skal bemerkes at et par Innebandyspillere fra Finland også har blitt med på laget.

You may also like