Home » Norske Signicat kjøper litauisk leverandør av e-postløsninger for Dokobit

Norske Signicat kjøper litauisk leverandør av e-postløsninger for Dokobit

by Russell Crowe

Mobil e. signatur i det offentlige anskaffelsessystemet. Foto av Vladimiro Ivanovo (V)

Norveg the. Identitetsleverandøren Signicat kjøpte 100 % av den litauiske e-posten for et uidentifisert beløp. handlinger av beslutningstaking løsningsleverandør UAB sotsobit. Ifølge selskapet vil transaksjonen styrke posisjonene til begge selskapene i de baltiske og skandinaviske landene.

Med Signicat støtter vi e-post. ulike identitetsverktøy, vil vi kunne fokusere innsatsen på innovativ e-post. utvikling av valgløsninger, ikke e-post. identitet eller e-postintegrasjon. Gintas Balinas, lederen av Dokobit, er sitert i rapporten for å utvikle identitetsbeslutninger.

Ifølge ham vil synergien til teknologiske og kommersielle selskaper tillate å tilby utvalget av eIDAS-tjenester fra hånd til e-post. bekreftelse av identitet eller e-post. tilgang til administrasjon av livssyklusen til elektroniske dokumenter.

Dokobit fikk 1,66 millioner i fjor. Salgsinntekter i euro og tjente 641.000 euro før skatt, ifølge den økonomiske rapporten sendt til Records Center. Før salget var Dokobits aksjonærer Gintas Balinas, Marius Blaaitis, Ilvinas Kuusas og Paulius Podolskis, ifølge data fra Register Center.

Dokobit treia sigyta mon

Signicat er den ledende leverandøren av elektroniske identitetsløsninger i Europa, med fokus på den regulerte finanssektoren, ifølge rapporten. Selskapets omsetning vokste fra 24 millioner dollar i fjor. Eur 2019 opp til € 42 millioner.

I år kjøpte selskapet ytterligere to selskaper, norske Encap Security og Spanias Electronic IDentification, en leverandør av asynkrone bildetjenester.

sigij Dokobit vil vi kunne oppnå rask vekst i europeisk e-post. for eller markedsandel, som til nå ikke har blitt brukt, og vi vil styrke laget med eksepsjonelt talent. Sammen vil vi strebe etter å bli den eneste e-posten vi trenger for våre virksomheter. identitetsbasert beslutningstaker, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat.

Signicat har kontorer i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Tyskland, Nederland og Portugal.

Docobit den. Utvalgsbeslutninger vil fortsette å operere under samme merke.

Verdien av transaksjonen er ikke offentliggjort. Transaksjonen ble gjennomført i samarbeid med advokatfirmaene Ellex Valiunas, Sorainen og Wikborg Rein.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder

Rayti kommentarer

You may also like