Home » Meghan Markle gått av radaren? Sannheten om dette fraværet som får folk til å snakke

Meghan Markle gått av radaren? Sannheten om dette fraværet som får folk til å snakke

by Henrik Ibsen

Det ryktes at han vil gå ubemerket hen. Denne onsdagen 24. mai ble Meghan Markle tildelt for sitt format, arketyper, mottar prisen for beste podcastvert under nådepriser. Den 41 år gamle skuespillerinnen kom imidlertid ikke for å hente prisen. Et bemerkelsesverdig fravær som ga opphav til mange rykter, som forklarer det Prins Harrys kjæreste vil foretrekke å redusere hennes offentlige opptredener fra jaktens rop. Som en påminnelse, 16. mai ble sussexene fulgt av flere paparazzier da de forlot seremonien. Women of Vision Awards. Ifølge Mayah Riaz, en PR-ekspert intervjuet av Speil, Det er mulig Meghan Markle foretrakk å unngå en ny exit «så kort tid etter hans katastrofale kveld i New York».

Imidlertid ifølge våre britiske kolleger i magasinet Hallo!, Det er av en helt annen grunn at hertuginnen av Sussex, som nylig feiret sin trebryllupsdag med sin eskorte, ikke var i stand til å delta på nådepriser. Faktisk, stjernen i serien Suits «Jeg planla ikke å delta på seremonien på grunn av et personlig engasjement»sa mediet. En åpenbaring som bekrefter ordene til Kieran Elsby, PR-ekspert i Media PR Global. «Kjendiser og offentlige personer har ofte travle timeplaner. eller personlige forhold som hindrer dem i å delta på arrangementer» understreket spesialisten under et intervju med Speildenne onsdag 24. mai.

>> Harry og Meghan Markle, Märtha Louise fra Norge, Juan Carlos… Disse skandalene som preget eliten i 2022

Megan Markle»ved enden av tauet mitt» : zoom på dagliglivet hans i Montecito

De siste ukene ser det ut til at Meghan Markle har gått gjennom en vanskelig tid. I tillegg til skandalen forårsaket av forfølgelsen i New York, hertuginnen av Sussex må håndtere mange problemer på daglig basis. Ifølge en kilde nær paret intervjuet av TelegramPrins Harry og kjæresten hans ville ha forholdsproblemer. «Som alle foreldre til så små barn, [ils sont] på enden av tauet mitt«, understreket samtalepartneren til våre kolleger, 19. mai. På sin side ville prins Williams bror være mer isolert enn noen gang siden han ble installert i USA. «Ingen snakker egentlig med ham lenger, og til og med menneskene som har holdt seg ved hans side i det siste Han begynte å gå bort fordi han konstant er negativ.», avslørte en annen kilde. Året 2023 lover definitivt å bli like begivenhetsrikt som det forrige for Sussexes.

Artikkel skrevet i samarbeid med 6Medias.

Bildekreditt: Agency / Bestimage

You may also like