Home » Mette-Marit fra Norge blir syk: denne romantiske turen ble avlyst i siste liten

Mette-Marit fra Norge blir syk: denne romantiske turen ble avlyst i siste liten

by Liv Ullmann

Ikke særlig betryggende nyheter. Siste pressemelding fra Kongehuset datert 14. september 2023 hadde gitt varsling : Mette-Marit fra Norge lider av konsekvensene av sin lungefibrose. Prinsessen hadde ligget i sengeleie i to uker, men det ser ut til at legen har fornyet sykemeldingen fordi mannen hennes, prins Haakon av Norge, har reist. kun på tur gjennom Norge som dvergpapegøyer Jeg hadde planlagt denne ekspedisjonen for to.

Under denne turen snakket kronprinsen med det tyske magasinet. bilde : «Dessverre har legene sykemeldt henne. Jeg håper hun blir frisk snart. Hun lider av en kronisk lungesykdom. Selvfølgelig påvirker dette henne.» Men hun har også gode dager og kan fortsatt gjøre mange ting.». Prins Haakon håper å bli ledsaget av sin kone på sin neste tur til Tyskland i november : Prinsesse Mette-Marit skal etter planen turen til Sedan men ikke for turer til Hamburg og München: «Du bør være forsiktig med å overbeskatte helsen din. «Det er derfor vi valgte Berlin.» han la til.

Mette Marit og Haakon fra Norge: deres vakreste bilder

Mette-Marit fra Norge, fatalistisk i møte med sin sykdom

Prins Haakons kone er bestemt til å bestige tronen når mannen hennes erstatter kong Harald V. Men hun vet at din forventede levetid forkortes for hans lungefibrose oppdaget i 2018: «Selv om en slik diagnose vil begrense livet mitt, er jeg glad for at sykdommen ble oppdaget så tidlig. Målet mitt er alltid å jobbe og delta i det offisielle programmet så mye som mulig.» oppgitt ved diagnosetidspunktet. Mette-Marit fra Norge, 50 årlider regelmessig av konsekvensene av denne progressive sykdommen som forårsaker alvorlige pustevansker.

Fotokreditt: Dana Press / Bestimage

You may also like