Home » Miezis og Lasmanis har nådd toppen av verdensrankingen i 3×3 basketball

Miezis og Lasmanis har nådd toppen av verdensrankingen i 3×3 basketball

by Russell Crowe

Barley, som steg fra andre til første plass, samler 752 850 poeng. Lasmanis ligger på andreplass med 727.080 poeng, sjuende på forrige ranking, og den nåværende lederen, OL-bronsevinneren, serbiske Strahinja Stojačič, er på tredjeplass med 686.298 poeng.

Stoyacichs lagkamerat i Tokyo, Dejan Majstorovich, trakk seg fra tredje- til fjerdeplass med 652.392 poeng, men rett bak ham med 609.630 poeng er Agnis Chavars, som ble nummer åtte i begynnelsen av november.

Edgars Krūmiņš (17.) klatret fem plasser, men Artūrs Strēlnieks (26. plass) falt en plass.

Guntars Strakis er også på topp 100, rangert på 93. plass.
På lagstillingen har «Riga» gått fra andreplass til førsteplass, foran den nåværende lederen for den serbiske enheten «Ub».

Et annet serbisk lag, Liman, har rykket opp til tredjeplass, og slo Antwerpen fra Belgia. Femteplassen er tatt av «Amsterdam» i Nederland, og sjetteplassen er tatt av den litauiske enheten Šaķi «Gulbele».

Janeta Rozentāle, den beste kvinnelige latviske spilleren, forblir på 63. plass, Raivita Koreņika 65, Anete Blūma 75 og Laura Okuņeva 121.

Sandra Igeravide fra Spania følger på førsteplass, etterfulgt av tyskerne Sonja Greinahere og Svenja Brunkhorst.

På U-23-rangeringen er den høyeste blant latviere Niks Niklāvs Višņēvičs, som trakk seg for én plass og rangerer 31., men i kvinnekonkurransen i denne aldersgruppen ligger Rozentāle på 30. plass, etterfulgt av Koreņika .

På U-18-rankingen er Marcis Osis fortsatt på 28. plass, men Enija Ķīvīte har beholdt den høye syvendeplassen for kvinner, og sluppet inn bare to basketballspillere fra Tyskland, Nederland og Hviterussland.

Andre leser for tiden

You may also like