Home » «Riga FC»-fotballspillerne forbereder seg til den første kampen på to millioner euro / artikkel

«Riga FC»-fotballspillerne forbereder seg til den første kampen på to millioner euro / artikkel

by Russell Crowe

Innsatsene er høye: det blir en kamp ikke bare om adgang til gruppeturneringen, men også om en premiepott på to millioner euro.

Den siste barrieren for Riga FC for å spille i en av Eurocup-grupperundene for andre gang i historien virker ikke særlig imponerende. Gibraltar Champions, Lincold Red Imps. Dette laget har imidlertid allerede sørget for noen strålende kamper denne sesongen, og derfor understreker «Riga FC»-hovedtrener Andris Riherts dagen før kamp at man ikke må undervurdere dverglandet.

Vladimir Kamesh og brasilianske Wesley Nata vil ikke være i stand til å hjelpe laget på grunn av diskvalifikasjon torsdag. Det er imidlertid gledelig at mange legionærer har fått tilbake gleden ved å score, og det er oppmuntrende.

Deltakelse i gruppeturneringen «Rigai FC» vil gi en premie på minst to millioner euro fra UEFA. Klubbens ledelse har imidlertid allerede brukt deler av midlene som ennå ikke er samlet inn for å tilpasse Skonto Stadium til UEFAs krav.

Bare i Latvias historie vant FC «Ventspils» retten til å spille i Eurocup-gruppeturneringen for 12 år siden. Men nå, av økonomiske årsaker, har denne klubben til og med trukket seg fra Latvian Soccer Super League og spiller i tredje og fjerde liga.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like