Home » Miss Featured Pearls in General Cultivation Test

Miss Featured Pearls in General Cultivation Test

by Russell Crowe

40 spørsmål ventet onsdag den regionale frøken som konkurrerer om Miss France 2022. Som hvert år gned kronekandidatene seg med spørsmål om aktuelle saker, politikk eller litteratur under en mye fryktet generell kulturprøve utarbeidet av Sylvie Tellier personlig. En handling av stor betydning for forhåndsutvalgsjuryen som skal velge de 15 utvalgte kandidatene som skal avgjøres av juryen og publikum under valget. Hva å presse kandidatene.

« Blant Norge, Bulgaria og Østerrike, hvilket land er ikke med i EU? «, « Brussel, Genève, Strasbourg: i hvilken by ligger Europaparlamentet? »,« Albert Camus, Emile Zola, Marguerite Yourcenar eller Victor Hugo: hvem er forfatteren av romanen Germinal? »,« Betyr adjektivet «forestående» høy, viktig eller veldig nær? « Dette er noen av spørsmålene Miss Wednesday måtte svare på. Noe som ikke var uten vanskeligheter for noen. « Enten vet vi det eller så vet vi ikke, det gir ikke mening å bli for lenge, svarte jeg det jeg visste. Men til spørsmålet om hvem som er forfatteren til Germinal?, Jeg har ikke visst. På den annen side er stemmeretten for kvinner 1945, og begrepet nært forestående betyr veldig nærme. Men upraktisk tørker jeg meg «Bekreftet Anna Ousseni, frøken Mayotte, i Parisisk / I dag i Frankrike.

Hayate El Gharmaoui, Miss Picardie, på sin side, syntes det var vanskelig å velge mellom Strasbourg og Brussel da hun ble spurt om byen som er hjemsted for Europaparlamentet. Ambre Andrieu, Miss Aquitaine, svarte på sin side side om side på et spørsmål om litteratur. «Germinal, Jeg husker ikke lenger hvem forfatteren er »sa han til kollegene våre og innrømmet nei « Jeg har aldri vært veldig sterk på fransk». Nok en perle, denne gangen signert av Marine Sauvage (Miss Lorraine) som svarte » maler « på spørsmålet om « Le Corbusiers spesialitet”, en stor fransk arkitekt.

« Tenk på at hjernen min er av fra nå av. Selv i grunnleggende spørsmål ville stress få oss til å tvile på svarene. Jeg vil ikke se på resultatene, men jeg vil likevel spørre Sylvie Tellier om notatet mitt. », avsluttet Mademoiselle Ile-de-France, Diane Leyre.

Clara Kolodny

You may also like