Home » Nederland live på TV og online (VM-kvalifisering)

Nederland live på TV og online (VM-kvalifisering)

by Russell Crowe

Onsdag (1. september) er dagen: den første kampen til det nederlandske laget med Louis van Gaal, som begynner på sin tredje periode som landstrener. Motstanderen er Norge og kampen kan følges direkte klokken 20.45 på NPO 3 og direktesending via Gids.tv.

Kort forberedelse
For noen uker siden ble ansettelsen av Louis van Gaal og hans assistenter Danny Blind, Henk Fraser og Frans Hoek endelig fullført. Den garvede suksesstreneren har kun hatt et kort forarbeid, spesielt siden forrige helg var det kun klubbfotball på programmet. Har det oransje laget forberedt seg i tide til denne viktige kampen?

Spennende
I gruppe G er det veldig spennende akkurat nå. Etter tre kamper har ledende Tyrkia samlet syv poeng, fulgt av Nederland, Montenegro og Norge med seks poeng. Så det er en veldig viktig kamp for Orange. Hovedoppgaven er å nøytralisere superspissen Erling Braut Haaland; Det virker som en oppgave for stjerneforsvarerne Matthijs de Ligt (Juventus), Virgil van Dijk (Liverpool) og Stefan de Vrij (Inter Milan).

Kampen Norge – Nederland kan sees direkte på NPO 3 onsdag 1. september klokken 20.45 og direktesending via Gids.tv. NPO 3 forhåndsvisning begynner kl. 20.00. Alle høydepunkter og oppsummering finner du på Gids.tv.


Din mening

Legg igjen kommentaren din nedenfor Norge – Nederland direkte på TV og online (VM-kvalifisering) eller klikk her hvis du liker denne artikkelen:

You may also like