Home » Nordmennene vinner en tittel i Praha curlingturnering, en suksess for det latviske herrelaget – Vintersport – Sportacentrs.com

Nordmennene vinner en tittel i Praha curlingturnering, en suksess for det latviske herrelaget – Vintersport – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

I år deltok totalt 24 lag fra Østerrike, Tsjekkia, Italia, Korea, Russland, Latvia, Nederland, Norge, Polen, Skottland, Finland, Sveits, Ungarn og Tyskland i turneringen. Herrelaget vårt konkurrerte om å forberede seg bedre til EM i curling for menn og kvinner, som finner sted 20.-27. november på Lillehammer, Norge.

Selv om laget vårt ikke kom seg inn i sluttspillet fordi det bare ble tjent én seier i de fem hovedkampene, hoppet laget over Mārtiņš Trukšāns innrømmet at dette var en veldig god turnering med en solid lineup. Han la til: «Akkurat det som trengs før EM. Nå vet vi de tingene som fortsatt må jobbes med i formasjonen. Vi spilte fire tette kamper, der vi bare klarte å vinne én.»

Kompetanse i sluttspillet Ramsjels team møtte Lee. Koreanerne klarte å ta ledelsen 3:1, og stjal et poeng i det siste kvarteret. Takket være å stjele to poeng i den sjette finalen tok de fire fra Ramsfjel tilbake tapet og gikk foran 4:3. Etter den sjuende finalen ble kampen utlignet til 4:4, men i den siste finalen sto nordmennene med siste stein på. til høyre klarer de å ta to poeng, noe som lar spillet ende med en 6:4-seier og en WCT Prague Classic 2021-tittel.

I sin tur kamp om 3. plass de avsluttet med en fotball- eller hockeyscore på 3:2, og slo det tyske laget Benny Kap, og nektet lokallaget Lucas Klima topp tre.

De tre første finalene i kampen ble startet på nytt, men i den fjerde klarte tsjekkerne å stjele et poeng. I de to neste bytter lagene et poeng, 2:1 til fordel for Klima. Tyskerne reetablerte den syvende kantspilleren med suksess for å vinne den åttende med den siste steinen. De klarer også å vinne to poeng, noe som bringer seieren med 3:2.

Sammensetning av det latviske herrelaget: Mārtiņš Trukšāns (hopp), Jānis Klīve, Aivars Avotiņš, Sandris Buholcs.

Avgjørende kampresultater:

7: 2 J.Li (Korea) – B.Kaps (Tyskland) / semifinale /
7: 4 M.Ramsfjels (Norge) – L. Klima (Tsjekkia) / semifinale /
6: 4 M.Ramsfjels (Norge) – J.Li (Korea) / finale /
3: 2 B.Kaps (Tyskland) – L.Klima (Tsjekkia) / kamp om 3. plass /

kampresultater for det latviske herrelaget:

4:7 – A. Schnaider (Sveits)
6:10 – L. Ricolli (Italia)
4: 7 – L. Klima (Tsjekkia)
2: 6 – M.Nedregotens (Norge)
7:5 – J. Strohorn (Skottland)

Resultater fra alle kampene: https: //worldcurlingtour.org/men/ev …

You may also like