Home » Norge (OL 2021): Blues bukker men kvalifiserer seg, kampoppsummering

Norge (OL 2021): Blues bukker men kvalifiserer seg, kampoppsummering

by Russell Crowe

11:15 – Sammendraget av kampen

Det var et preg av en vennskapskamp i dette Frankrike – Norge. Kvalifisert og selvsikre på å være først, kom Blues aldri inn i spillet sitt, og logisk nok bukket de 32-29. Guillaume Gilles menn vil ha øyne mye mer bekymret for skadene til Timothey N’Guessan og Hugo Descat enn for utfallet av kampen. En motstand som de egentlig aldri har mestret på grunn av en desperat mangel på lyst. I falsk rytme gjennom disse 60 minuttene vil franskmennene ha gjort like konkurransevilkår med Norge i løpet av denne første perioden rett og slett på grunn av de gode egenskapene til Vincent Gérard, forfatter av 10 parader inkludert en stratosfærisk 4/4 med 7-meters jetfly.

Ved 15-15 pause er slutten av denne kampen fortsatt uavgjort, men nordmennene var mye mer våkne enn de blå denne søndagen for å avslutte disse gruppekampene med seier. Franskmennene vil ha løpt bak det meste av denne andre omgangen og vil aldri ha visst hvordan de skulle overliste motstanderne. Karabatic fortalte sin styrke og presisjon, men han var for ensom og lagkameratene hans visste ikke hvordan de skulle følge ham. Hvem som helst kan lukke siden for denne første fasen og starte kvartfinalen mot et fantastisk lag fra Bahrain. Doble olympiske mestere drømmer bare om en tittel. Noe annet må demonstreres for å unngå skuffelse.

11:02 – Gate: «Glem dette spillet raskt»

Høyrevingen til Frankrike-laget er nå på vei til Bahrain, som han forteller til Frankrikes TV-mikrofon. «Det er ikke nødvendig å matche med et spenningspunkt på slutten. Dette er en autentisk konkurranse som begynner. Bahrain er et atypisk lag med en gruppe individuelle kvalifikasjoner fra duellene. «til slutt».

10:55 – Valentin Porte: «N’Guessan og Descat? Vi er bekymret»

Valentin Porte er ikke veldig skuffet over dette tapet og er mer bekymret for skader. «Vi er bekymret for Timothey N’Guessan og Hugo Descat. På nivået av spillet er det ikke veldig alvorlig selv om vi ønsket å spille hardt. Problemet er de skadede. Det er aldri bra. De vil gjøre det. Eksamener … Og vi vil se at … Det er den harde loven i de olympiske leker. Det er lite løsning i venstre bånd og bak. Det er et slag på tampen av lekene som teller.

10:49 – Tirsdagens kamp mot Bahrain

De blå møtes med kvartfinalen i de olympiske leker denne tirsdagen mot Bahrain. Franskmennene har møtt denne nasjonen bare én gang i historien … en 41-17 seier.

10:42 – Det er over!

Det er over ! Frankrike tok et mål med 5 sekunder igjen og tapte dermed 29-32 i denne kampen mot Norge.

10:41 – -2 til 23 sekunder fra slutten!

Åh! Denne gangen nærmer det seg slutten for de blå som er 2 mål bak 23 sekunder etter kampslutt! Vi er på vei mot det første franske nederlaget i disse OL

10:38 – Utmerket Remili – Tournat!

KLAR !! Frankrike returnerer til 30-29! Fantastisk action bygget mellom Nedim Remili og Nicolas Tournat som endte med et mål fra Tournat!

10:32 – -3 til 6 minutter fra slutten

Det er en stund siden Blues ikke scoret igjen med Norge! Franskmennene ser ikke ut til å kunne vende tilbake. Se opp, for vi går mot et nederlag … som aldri er bra for selvtilliten. Det er 29-26. Guillaume Gille kaller en timeout. Det er kun 6 minutter igjen å spille i dette Frankrike-Norge.

10:27 – Se opp for Blues!

I undertall tok franskmennene nettopp 3-0! Returen til Nicolas Tournat som kommer tilbake om 10 sekunder vil være bra, men hans fravær vil ha vært skadelig. 27-24 for Norge.

10:24 – Norge kommer seg etter 7-meters jetfly

Etter 0/4 i straffesparkskonkurransen rykket nordmennene med en klar runde i denne andre perioden. Yann Genty erstattet Vincent Gérard i mål og kjenner ikke samme suksessen.

10:21 – Oui Melvyn!

For et mål av Melvyn Richardson!! Ute av balanse klarer Richardson likevel å treffe og lure den norske målvakten! For en hensikt! Det har vært 24-24

10:17 – Bergerud avskyr franskmennene!

For en verge! Den som har den beste spareprosenten siden starten av disse spillene vil også ha et flott spill. Bergerud gjør et annet stopp på rad og lar lagkameratene ha et gap på +2: 23-21

10:12 – Karabatic i brann!

Et stopp … går imot, Karabatic blir servert og et spørsmål dukker ikke opp: et stridshode på 9 meter som lar Blues passere foran! 20-19

10:09 – Start sterkt igjen!

Det er allerede 5 mål i denne andre perioden! Vi har bare spilt 4 minutter og målene henger sammen! Angrep har forrang over forsvar for øyeblikket.

10:07 – Bekymring for Timothey N’Guessan

Ved pause haltet Timothey N’Guessan av med en venstre ankelstøtte. Franskmannen ble skadet i de første sekundene av dette Frankrike – Norge.