Home » Når?? var disse spillene? Eller kanskje de i dag skaper bedre? Jeg har et svar som vil overraske deg

Når?? var disse spillene? Eller kanskje de i dag skaper bedre? Jeg har et svar som vil overraske deg

by Russell Crowe
Journalistikk
2. oktober 2021 kl. 11.33

Forfatter: Marek jura

Nylig en evig student, nå en enda mer evig RPG-fan. Han prøver å være konge, men han kan ikke.

Lengselen etter fortiden har erobret internett det siste tiåret. Når?? Ble det laget bedre bøker, filmer og andre kulturelle tekster? overbevisende memes. NS ?? vi ler oftere av ham, men det var kanskje spill? bedre?

Gamle spill får ofte kultnavn, til og med umulige å slå. Men er ikke deres overlegenhet over de nyere verkene egentlig en smakssak? Det er ikke det at jeg ikke presenterer meg selv en Planescape: Torment spesielt moderne produksjoner. Imidlertid kan nostalgi delvis være ansvarlig for kjærligheten til gamle spill.. Jo mer tiden går, jo flere bøker leser vi, ser filmer og spiller spill? Uansett gjør opplevelsen oss mer motstandsdyktige mot å bli beveget, brutale og til slutt ha det gøy med karakterene i produksjonen.

En stor vits fortalt for hundre gang slutter å spille og handlingen stopper? overraskelse. Du kan oppleve friskheten bare én gang. Over tid blir det vanskeligere å bli sjokkert, glad og trist, fordi vi allerede har sett nesten alt. Med mindre vi husker våre erfaringer fra år tilbake. Det virker for oss da at det vi leste da, så, spilte for himmelen overgikk de nye produksjonene. Heldigvis eller uheldigvis fungerer nostalgimekanismen på en slik måte at dersom leserekkefølgen til verkene ble snudd, ville problemet fortsatt vedvare!

Selv om det ikke er så lenge siden, ble nostalgi assosiert som et negativt fenomen, noe som fikk en overveldet mann til å stadig huske fortiden og gråte, i dag? det anses som grunnleggende positivt. Forskning har vist at det øker selvtilliten og lar deg takle aktuelle problemer. Så kanskje lengselen etter gamle spill kan bidra til å håndtere problemene i den moderne elektronikkindustrien?

Moderne kalkuner takler ambisiøse temaer

Selv om det er sagt i dag? Ambisiøse produksjoner lages ikke lenger, faktisk er det helt annerledes. Etter 2010 hadde vi en flom av indiespill. Temaet krig ble behandlet på en ekstremt gripende måte av 11-bits polske studioer. Denne krigen min viste at konflikter ikke trenger å skildres bare fra snikskyttere eller kommandanters synspunkt, men også sivile. Vi blir kjent med realitetene fra første verdenskrig på et rørende eventyr Modige hjerter. Situasjonen til uønskede krigsbarn i Norge på 1950-tallet ble vist ved hjelp av mobile enheter Min sønn Lebensborn. Selv om det er en vanlig barnepasssimulator, betyr det interessante plottet, vanskelige etiske avgjørelsene og det utrolig høye nivået av fordypning at du virkelig kan holde deg til disse pikslene.

Ok, men dette er et spørsmål om krig, mer eller mindre fjernt i tid og rom. At?? om samtidens vestlige samfunn? Her har du! Innenforder vi kontrollerer gutten først og hva så ?? mye mer skremmende, det er en bemerkelsesverdig metafor for et individs forhold til helheten, revolusjonen og til og med regjeringens reguleringer. Han sier det uten å bruke et eneste ord! Stanleys lignelse på sin side viser den oss en bedriftsansatt som drømmer om å forlate hverdagen, men som ikke helt er i stand til å finne seg selv i den mentale labyrinten av en felle, takket være hvem arbeidsgiveren støtter ham (og tusenvis av mennesker som ham) under kontroll. Å, og den er fortsatt genial i sin enkelhet. Papirer takkhvor vi må spille rollen som ansatte i Utlendingskontoret. Dette bestemte spillet, mer abstrakt for det meste av Vest-Europa ved lanseringen i dag? ser ut til å ta fart.

Crowdfunding, eller samfunnsfinansiering, startet med musikk. Så tidlig som på 1700-tallet samlet komponister inn abonnementer fra velstående fans for å sikre at et gitt stykke ikke gikk tapt. Den virkelige crowdfunding-boomen ble selvfølgelig utløst av internett. I 1997 samlet fans av bandet Marillion opp til $60 000 for en konsertturné gjennom nettverket. Deretter dukket det opp andre crowdfunding-plattformer, først fokusert på musikalske prosjekter, og deretter utvidet aktivitetsområdet til andre områder. Kickstarter var ikke den første, men på et blunk (det ble etablert i 2009) ble det nesten synonymt med crowdfunding. For elektronisk underholdning viste dette seg å være begynnelsen på et nytt kapittel? Takket være støtten fra fansen ble det opprettet prosjekter som ble kansellert av produsentene, uavhengige artister tjente litt penger for ideene sine og GOL-spilldatabasen vår ble beriket med hundrevis av interessante produksjoner.

Spill snakker stadig oftere om depresjon og hvordan man takler tap

NS ?? Det virker som om flere skrekkspill dukker opp for å prøve å takle temaet depresjon. For eksempel gjorde Michalski det perfekt på egenhånd Kattekvinnenhvor hovedpersonen i spillet begår selvmord og ?? uansett, du må se selv. Det er ikke mye tekst der, men samtidig er det nok til å kunne forstå hvor tungt og vanskelig faget er. Sier heltene i spillet til polske forfattere også mindre? Dårlig drøm: spis. De beskriver døden og depresjonen litt lettere, og fokuserer mer på filosofi og forholdet mellom kunstverket og kunstneren enn de psykologiske aspektene, men det er likevel en del av en god historie. Har du gitt opp teksten nesten helt for ?? skaperen Uendelige mareritt. Til tross for dette klarte han å skape en helt skremmende verden. Og slik at du kan føle deg bra i forfatteren som er utslitt og kjemper mot depresjon og søvnløshet.

De to siste av de nevnte produksjonene foretrekker å nå spilleren gjennom det visuelle laget, ikke tekstlaget. Grafikkens forrang fremfor ord trenger selvfølgelig ikke å være relatert til et mørkt eller seriøst tema.. Eventyrets helter snakker nesten ikke. Eller megbegge deler av serien er imidlertid sanne visuelle kunstverk. Som uforstyrret Turhvor vi rett og slett krysser den endeløse ørkenen, eller mobilen Høy, der vi samler poeng for stunts, men i virkeligheten behandler vi dem bare som en unnskyldning for å slappe av.

Nylig utgitt Patologisk 2 lot ham vende tilbake til den merkelige byen som ble herjet av pesten. The Russian Ice-Pick Lodge skapte et spill i 2005 med en så strålende historie at det ville passet for en flertrådsroman med ganske høye ambisjoner. Dessverre sviktet gangmekanikeren der? hovedpersonen beveget seg så sakte at til tross for det bemerkelsesverdige landskapet, mens man reiste fra den ene enden av byen til den andre, kunne man rett og slett kjede seg i hjel (og bokstavelig talt sulte i hjel også). Nå fikset utviklerne det i oppfølgeren-remake ?? eller. Mekanikken fungerer nå perfekt og historien forblir spennende. Det er imidlertid viktig at forfatterne etter så mange år bestemte seg for å trimme tekstlaget litt og revidere det arkaiske språket som ble brukt av hovedpersonene i originalen.

You may also like