Home » På slutten av kampen tar de latviske fotballspillerne over intrigen mot Nederland

by Russell Crowe

Det latviske fotballaget i kvalifiseringsturneringen for verdensmesterskapet i 2022 fredag ​​8. oktober i Riga med en score på 0: 1 (0: 1), ga plass til det stjernespekkede nederlandske laget.

Davis Klassen scoret for Nederland.

Kampen var til tider nær ved å bli vill, og FCs Klāsens Ozols sitt skudd gikk over tverrliggeren. Nederland kontrollerte ballen og forsøkte å true Latvias mål flere ganger, men hjemmelaget fikk første mulighet til å skape øyeblikk i det 12-13 minuttet, da muligheten til å ta frispark og ballen fortsatte på banen. straffefelt.

Men i det 19. minutt tok Nederland ledelsen. Etter hjørnesparket traff ballen Klāsen, som traff bakken med et sterkt skudd 1: 0. Noen minutter senere fikk latvierne en utmerket kontring, med Andrejs Cigaņiks som traff motstanderen først, men Roberts Uldriķis sendte returen. litt forbi polet. Omtrent fem minutter senere fikk hjemmelaget nok en farlig kontring, hvor nederlenderne på slutten måtte prøve å stoppe Uldrik fra å true målet igjen.

Spillet returnerte deretter til den latviske siden av banen og i en av episodene slo Kodijs Gakpo ballen et stykke langs målstolpen.

I starten av andre omgang, i det 49. minutt, i nok en kontring fra det latviske laget, slo Cigaņiks en ball langs målet. Holland fortsatte å angripe. Gjestene fortsatte å angripe langs kantene, og muligheter til å angripe gjennom midten ble ofte nedprioritert til fordel for kantene.

Midtveis i omgangen gjorde Memphis Depay et vanskelig skudd i beleiringen av flere latviske fotballspillere. Nederlenderne fortsatte å true målet av og til, og i en av episodene ble flere skudd fra tilreisende fotballspillere blokkert på en gang.

I det andre minuttet av pausetid parerte Justin Beilov et svært truende slag fra Igor Tarasov, og reddet det nederlandske laget fra sensasjonelt tapte poeng. Til slutt forsvarte nederlenderne 1:0.

Mandag skal Latvia konkurrere med Tyrkia på Daugava Stadium. På slutten av syklusen besøker Latvia Norge og Gibraltar i november.

Portalen «Delfi» tilbød en direktesending av teksten til spillet, hvor du kan lese en detaljert beskrivelse av hendelsene.

VM, landslag: Latvia – Nederland

Latvia – Nederland 0: 1. Kamp over

90 + 2. min. Savaļnieks krysset ballen inn i feltet og Latvia skapte mål. Tarasov traff målet, men den nederlandske keeperen reddet. Etter nok et hjørnespark bommet Krollis.

90 + 2. min. Ontzan scoret fra straffemerket.

89. min. Tarasov og Stuglis går til torget, og erstatter Uldriķi og Emsi.

84 min. Ķigurs og Zjuzins forlot banen i det latviske landslaget, men Krollis og Kārkliņš erstattet dem.

84 min. Depajs prøvde å utjevne ting ved å sende en lang ball til de midtstilte spissene, men gjesteforsvaret gjorde det beste ut av denne ganske greie spillestilen.

81 min Daniels Ontužāns kom inn for å erstatte ham.

80 min Hjemmelaget jobbet hardt for å komme seg gjennom midten og hadde som et resultat en god sjanse til å ta igjen et mål da Veghorsts forsøkte å løfte ballen over keeper Veghorsts.

77 min Det latviske laget taper mirakuløst nok ikke målet. Jaunzems blokkerte Langs skudd, men Ozols stoppet Gravenberhu.

I minuttet 76 signaliserte dommeren at Gakpo kom til å gjøre et bytte.

74 min Gakpo fortsatte imidlertid å undertrykke dem da han fikk pareringen til å se lett ut. Depajs hadde en god mulighet til å gi laget ledelsen, men hjemmelagets keeper Gakpo blokkerte Ozols sitt skudd som headet mot troppen fra høyre.

72. min. Gakpo ble truffet i en kollisjon med Zuzina, begge to. Det var ikke behov for medisinsk hjelp.

67. min. De latviske fotballspillerne snudde ballen i sitt straffefelt og Nederland spilte umiddelbart et farlig angrep. Til slutt mottok ikke Depajs ballen omringet av de latviske forsvarerne nær målet.

62. min. Langs hadde to endringer i det nederlandske laget: Gravenberg tok banen. Spillet ble avsluttet av Berghuiss og Tils.

Etter krysset fløy ballen langs det latviske landslagets mållinje, men Savaļnieks slo den med hodet og ga motstanderne ikke noe håp om å score i denne episoden.

56 min De Vrij traff også hodet til det latviske laget, og han var heller ikke presis.

52. min. Det nederlandske laget hadde en god sjanse til å heade, men hjemmelagets keeper Berghuiss stoppet Gakpos skudd som headet inn til troppen fra høyre.

49. min. Nok en kontring fra det latviske laget mot det latviske laget. En pasning til siden fortrengte forsvaret, slik at Cigaņiks kunne slippe unna og score.

48 min Young gikk ned til høyre og Frencijs de Jongs stoppet ham. Latvieren falt til siden av 16-meteren, men dommeren holdt ikke på ham.

47 min. Det latviske laget fikk et hjørnespark, som ble utført av Savaļnieks, men ikke mer enn forverret.

47. min. Latvia

Andre omgang har begynt

Statistikken fra første omgang viser det nederlandske lagets dominans i denne kampen.

Latvia – Nederland 0: 1. 1. omgang er over.

45 min. Det latviske laget har ikke noe annet valg enn å slå ballen langt fra straffefeltet sitt. Etter et hjørnespark gikk ballen til Blinda, som slo den over tverrliggeren.

38. min. Lacpo de Depak forsøkte gjentatte ganger å tvinge seg gjennom midten, men klarte ikke å komme forbi gjestenes midtforsvar.

37 min. Klāsens var den som definerte.

34 min. Berghuisa gjorde et skudd fra rundt 35 meter og Ozols og kunne ikke gjøre noe med det, han kom seg ned og svingte, han klarte det hele.

34 min. Dumfries var på banen da klokken tikket 60 minutter. Et øyeblikk senere kastet Ozols ballen i mål.

32. min. Det nederlandske laget dominerer ballen. Det latviske laget vant ballen en stund, men kom ikke over sin side av banen.

Nok en god kontring for Latvia, de nederlandske forsvarsspillerne må gjøre sitt beste for å forhindre at ballen går inn i et tomt mål. Ķigurs spilte inn i straffefeltet for Jurkovskis, som la inn til Uldriķis, som blokkerte skuddet i fallet.

20 minutter. Latvia har en sjanse til å utligne resultatet, men Uldriķis sin åttemetersblokk blokkeres.

19. min. Latvia 0: 1 Nederland Etter hjørnesparket ved 11-metersmerket er Klāsens fri på ballen og slår den i mål.

Nederland har 74 % ballbesittelse. Imponerende, men forventet og forutsigbart.

Dominansen til Nederland vokser, men fra tid til annen prøver Latvia å overraske sine motstandere med kontringer. Depaijam kontrollerer ballen med hodet.

Latvia blir straffet, etterfulgt av en aksjon, men Nederland slår tilbake disse angrepene.

Nederland spiller praktisk talt alle de første seks minuttene nær det latviske straffefeltet. Tøffe første minutter for Latvia.

Og nok et øyeblikk for Nederland: Mephiss Depay skyter farlig i 16-meteren.

Nederland kontrollerer ballen i det første minuttet og Klasenam i det andre. Han bommet på ballen.

Spillet startet

Sammenlignet med septemberleiren, ble denne gangen ikke tre spillere med på det latviske landslaget: spiss Dāvis Ikaunieks, midtbanespillerne Kristers Tobers og Renārs Varslavāns. Det latviske laget må leve uten Vladislav Gutkovski mot Nederland, som har akkumulert en advarselsregel etter forrige kamp i Montenegro og har tjent en automatisk diskvalifikasjon for én kamp.

For det latviske fotballaget i kvalifiseringsturneringen for verdensmesterskapet, en kamp mot en av de store nederlendere i verden. I bortekampen i mars tapte de latviske fotballspillerne 0:2.