Home » NYHET. I stedet for en kvittering etter kjøp, vil du motta en SMS fra butikkkassen, regjeringen har besluttet å revolusjonere forskriften: 23.11.2021

NYHET. I stedet for en kvittering etter kjøp, vil du motta en SMS fra butikkkassen, regjeringen har besluttet å revolusjonere forskriften: 23.11.2021

by Russell Crowe

En handlekvittering som ikke vil krølle, ikke falme, ikke forsvinne blant et dusin mindre viktige kvitteringer i lommeboken din; du kan raskt finne den i telefonens e-post- eller SMS-postkasse. Dette er, i hvert fall i teorien, at elektroniske kvitteringer, som regjeringen nettopp ga grønt lys, skal sees. SMSAPI-eksperter analyserer om denne løsningen kan gjenskape suksessen til en elektronisk resept.

Digitaliseringen av livene våre er uunngåelig. Selv om det gir konkrete fordeler, krever det en investering fra begynnelsen. Dette er en av barrierene som gjør at prosessen ofte ikke går så raskt som du kanskje forventer. Den andre er mentaliteten vår: ingen liker forandring, selv om utsiktene til konsekvensene er gunstige; vi er rett og slett opptatt av risikoen forbundet med endringer, inkludert til og med den ubevisste frykten for at vi skal klare å takle dem.
Derfor må visse endringer, også innen digitalisering, igangsettes eller fremskyndes administrativt. Dette er tilfellet for fjerning av utskrevne kvitteringer. Store fordeler, spesielt for miljøet, men også for skattemyndighetene: det er lettere å kontrollere hva som er digitalt, tilgjengelig på nett i sanntid, og ikke et trykt materiale, mye lettere å forfalske eller deformere.
Digitalisering er uunngåelig ikke bare i forretnings- og produksjonsprosesser, men på alle andre områder av livene våre. Å, til og med like vanlig og praktisk talt hverdagslig som shopping. Både i sammenheng med komfort, sikkerhet og … kampen mot global oppvarming. Derfor er det på tide å erstatte papirkvitteringer, for behovene som tusenvis av trær må hugges ned hver dag i Polen for å få digitale kvitteringer. Uansett vil våre tradisjonelle «greie»-lommebøker sannsynligvis forsvinne over tid for å gjøre plass for digitale lommebøker. Hva vi vet om nettbutikkkjøp og bankkortene som brukes til å håndtere denne typen transaksjoner.

You may also like