Home » Vikingskatt. Det er utrolig hva en smeltende isbre i Norge har oppdaget

Vikingskatt. Det er utrolig hva en smeltende isbre i Norge har oppdaget

by Russell Crowe

Dette er en annen vikingskatt som allerede er oppdaget. Nedsmeltingen av Norges Lendbreen har nok en gang avdekket verdifulle gjenstander. I 2019 oppdaget arkeologer en trekasse i nærheten. Opprinnelig kranglet forskere om funksjonen. De siste funnene er nettopp offentliggjort. Det viste seg at det var bivokslys i esken. Hans levninger ble oppdaget der. Radiokarbondatering av boksen antyder perioden 1475-1635. Boksen forble intakt i 500 år. Denne typen stearinlys var vanlig blant vikingene. Seilene hjalp dem under den siste flyttingen mellom gårdene. Forskning har blitt utført nær den smeltende Lendbreen-breen siden 2011. Så langt er mer enn 6000 oppdaget der. gjenstander. De var godt bevart av is. Forskningen hans er utført av arkeologer fra gruppen «Secretos del ice». De uvurderlige gjenstandene tar deretter veien til Oslo Historiske Museum. I november 2020 ble rundt 70 pilspisser oppdaget nær Jotunheimen, …

utvide

Kommentarer (19)

06-09-2021

pan QDet er ingen vikinger i perioden denne boksen kommer fra. før du skriver noe, lær først

se flere kommentarer19)

bERqKnbR

Det er ingen vikinger i perioden denne boksen kommer fra. før du skriver noe, lær først

så det var varmere der enn i dag siden nå hadde folk smeltet, folk og dyr bodde der normalt. været vender tilbake til sin plass

Vikinger i XV-XVII århundrer?

bERqKncj

«(…) Lysene hjalp dem under den sene flyttingen mellom gårder. (…)», det er bra at forskerne forklarte, for jeg ville trodd at de var forløpere til vibratorer.

Eller for rundt 500 år siden begravde folk skatter i isbreer? Kanskje det ikke var noen isbre der? hmm, slik oppvarming som det har vært nå og menneskeheten har overlevd det? – rar.

Siste kommentarer (19)

Så før var det også global oppvarming Ingen begravde det, bare monstre kommer gjennom oppvarmingen. Om et øyeblikk vil vi ha isbre og hva vil miljøorganisasjoner si da

Disse typer artikler, uavhengig av innholdsnivå, viser hvor dumme konseptene om global oppvarming forårsaket av menneskelig aktivitet er. Tilsynelatende for 500 år siden var ikke breen på stedet vist i filmen. Den ble opprettet senere. Som på Grønland var det «den grønne øya» da den var befolket av vikingene. I dag er det frosset, men med tiden blir det grønt igjen. Klimaendringer syklisk på jorden og menneskelig påvirkning på disse endringene er ubetydelig eller ikke-eksisterende. Det var ikke mennesket som startet den siste istiden og ikke avsluttet den med å grille mammutbiffer på kanten av breen.

Stearinlys i friluft? Alvor?! Så disse foreldreløse barna vanlige stearinlys?

FOLKES PSYKOLOG …

6 måneder siden

DETTE BEVISET PÅ AT FOR 500 ÅR SIDEN VAR VARMT OG LEVENDE. = SÅ SLUTT SKREMME. > FJERN ALLE AREOSOLER – HÅNDSPray.

Jeg lurer på hvordan disse skandinaviske bøndene begravde denne boksen i breen og hvordan de levde i den. Det var rett og slett ingen is på den tiden fordi kanskje seilene slapp ut for mye CO2! Tidene har blitt kalde og det har dannet seg en isbre, så på jorden er det kaldt og varmt.

Lelumpolelum! …

6 måneder siden

Du kan ødelegge alt med disse annonsene, kapitalister

Hvis de fant en boks som denne fra 500 millioner år siden, ville det vært en oppdagelse

Slutten på vikingtiden er den gangen de adopterte kristendommen, for 500 år siden var det der folk som omtales som vikinger forlot for lenge siden;) flott, flott flott… Vikings barnebarn kan være uansett 🙂 nivået av artikler om den polske hæren;)

bERqKncb

Og sannheten er at global oppvarming på grunn av forbrenning av fossilt brensel er falsk. Klimaet på jorden endrer seg syklisk. Istiden er over, nå er det på tide å gå tilbake til juryen.

Hmm. Denne boksen kollapset tross alt ikke ned i isen, denne boksen var dekket av snø, noe som betyr at isbreene på 1400-tallet så ut som de gjør i dag.

hvis de fant gull, ville de ikke fortelle det til noen …

«(…) Lysene hjalp dem under den sene flyttingen mellom gårder. (…)», det er bra at forskerne forklarte, for jeg ville trodd at de var forløpere til vibratorer.

Vikinger i XV-XVII århundrer?

Eller for rundt 500 år siden begravde folk skatter i isbreer? Kanskje det ikke var noen isbre der? hmm, slik oppvarming som det har vært nå og menneskeheten har overlevd det? – rar.

You may also like