Home » Wirtualna Polska – Alt viktig

Wirtualna Polska – Alt viktig

by Russell Crowe

Vi gjør alt for å komme nærmere og nærmere det optimale oppsettet som gjør at vi kan spille to like kamper med høy intensitet, kunngjør treneren for det polske damelaget Nina Patalon. Før det polske landslaget er det to kamper til i VM-kvalifiseringen.

Etter fire runder er våre spillere nummer to i gruppe F. De har åtte poeng, to færre enn leder Norge og en mer enn tredje i Belgia. Torsdag spiller polakkene i Pristina med Kosovo-laget og blir de absolutte favorittene til denne kampen.

– Når det gjelder innstillingene, vil ingenting sikkert endres. Når det gjelder personligheter er det vanskelig å si om vi ønsker å endre dem av rene sportslige årsaker eller om vi også vil legge til helseelementer. Derfor vil vi kunne svare på dette spørsmålet først før kampen. Vi skal gjøre alt for å sikre at spillere med småskader er hundre prosent klare til kampen mot Kosovo, sa trener Nina Patalon på pressekonferansen før avreise.

Så langt, under kvalifiseringsrundene til verdenscupen i Australia og New Zealand, har det polske kvinnelaget spilt minst én hjemmekamp. Du har nå to møter hjemmefra. Dette er en organisatorisk endring.

You may also like