Home » Nytt steg i romantikken til Eurovision Efendi og TIX? | Stjerner

Nytt steg i romantikken til Eurovision Efendi og TIX? | Stjerner

by Russell Crowe

Kjærlighetshistorien mellom TIX og Efendi, kjærlig omtalt av fansen som Efentix, virket i utgangspunktet klar til å vinne stemmer fra TV-publikummet. Men i et intervju med aserbajdsjanske Sputnik Efendi snakker alvorlig om det spirende forholdet. «For å være ærlig var jeg ikke seriøs i begynnelsen. Jeg forsto ikke hva som skjedde. Jeg dro til Eurovision song contest for å vinne og ikke for å møte noen, sa sangeren, som nå innrømmer at hun liker norsk.

TIX og Efendi ringer nå hverandre nesten hver dag, blir bedre kjent og fordyper seg i kulturene i Norge og Aserbajdsjan. «Vi snakker om de siste dagene, nåtiden og våre planer for fremtiden», sier den 30 år gamle sangeren, som sang sangen Mata Hari på Rotterdam Eurovision Song Contest. Efendi var 20 år gammel. TIX var 18 med Fallen Angel.

Nøytral grunn

De to ønsker å se hverandre snart igjen, men på grunn av kronekrisen må de nok vente litt. «Jeg inviterte ham til Baku, og han ville også møte foreldrene mine. Det er ennå ikke mulig og de norske grensene er også stengt. Vi må vente til slutten av alt eller, som en siste utvei, finne oss selv et sted på nøytral grunn.»

«Jeg vet ikke om vi skal gifte oss», fortsetter Efendi. «Det kommer helt an på. Da vi slo opp, ga han meg et gullarmbånd og ba meg vente på det og ikke glemme det.»

Efendi ser til og med en flytting til Norge. «Hvis det er nødvendig, vil jeg. Hvis du ønsker å oppnå noe i livet, kommer det ikke uten vanskeligheter, så jeg er forberedt på alle hindringer. Jeg har aldri vært i Norge. Jeg vil virkelig se nordlyset.»

You may also like