Home » Sensasjonell trekning av polske kvinner i kvalifiseringsrundene til verdenscuppen. det polske landslaget

Sensasjonell trekning av polske kvinner i kvalifiseringsrundene til verdenscuppen. det polske landslaget

by Russell Crowe

Du kan lese mer om kampene til kvinnelandslaget på Gazeta.pl.

Det polske damelaget startet kampen med Norge betydelig svekket. På grunn av skade kunne ikke Ewa Pajor og Katarzyna Kiedrzynek inkluderes i troppen. Etter de to første kampene var situasjonen for Nina Patalons lag virkelig god: fire poeng på to kamper, inkludert uavgjort 1-1 med Belgia og 2. plass i gruppe F-tabellen.

Se videoen
Legia må utnytte Napolis svake punkt. «Det er elektrisk»

Polakkene trakk uventet Norge inn i valgpartiet. VM 2023

Heltinnen i møtet med Norge var den polske målvakten Karolina Klabis. Først stoppet han Guro Reiten med beina, for å forsvare Caroline Hansens trussel før pause. Etter pause fortsatte de norske kvinnene å angripe, men de var definitivt ikke effektive. Av den grunn endte kampen målløst. Dette er en stor suksess for det polske laget. Norske kvinner tituleres rivaler: tidligere verdens- og europamestere samt tidligere olympiske mestere. I siste VM ble de norske spillerne slått ut i kvartfinalen. Polske kvinner har aldri spilt i en stor fotballturnering.

En vri på navnet til Cash! Paulo Sousa har det travelt

Derfor er situasjonen til polske kvinner fortsatt veldig god. Norske kvinner har sju poeng og ledergruppe F. Polske kvinner, som har fem poeng, lå bak belgierne, som slo Kosovo 7-0 torsdag. Tirsdag kan de imidlertid reise seg igjen, for de norske kvinnene skal spille mot Belgia og de polske kvinnene mot Albania.

Gruppevinneren og de tre første andreplassene vil kvalifisere seg direkte til verdenscuppen for kvinner i 2023. Andre lag spiller sluttspillet, som spilles i oktober 2022.

You may also like