Home » Ødegaard ny norsk kaptein, ved navn Strand Larsen

Ødegaard ny norsk kaptein, ved navn Strand Larsen

by Russell Crowe

12. mars 2021 – Det er store sjanser for at kapteinen på det nederlandske laget håndhilser på Martin Ødegaard i september. Den talentfulle midtbanespilleren er utnevnt til ny kaptein på det norske landslaget, hvor også en Eredivisjonist har rapportert til finalelaget. Nederland og Norge møtes i september i forbindelse med kvalifiseringen til VM.


Valget av Ødegaard er slående, for med sine 22 er han fortsatt en av de yngste spillerne på landslaget. Arsenal-midtbanespilleren har imidlertid mange års erfaring på toppen av verden. Som sekstenåring flyttet han til Real Madrid som et supertalent. Gjennom utlån til SC Heerenveen, Vitesse og Real Sociedad endte han i vinter opp i Arsenal, hvor han vanligvis er en basisspiller.

Ødegaard må ta over etter Jørgen Strand Larsen, som er tatt inn i troppen til den første VM-kvalifiseringen i slutten av mars. FC Groningen-spissen imponerer denne sesongen og er en av de mest scorende spissene i Europa. Han debuterte på landslaget i fjor, da Strand Larsen ble innkalt etter en kronepause i det norske laget. Strand Larsen ser ikke ut til å kunne regne med en baseplassering. Han må konkurrere med Erling Haaland.

You may also like