Home » OFFISIELL: Tredje datamaskinfotballkamp. En konkurrent til FIFY og eFootball? [WIDEO]

OFFISIELL: Tredje datamaskinfotballkamp. En konkurrent til FIFY og eFootball? [WIDEO]

by Russell Crowe

Strikerz Inc, et videospillselskap, annonserte et prosjekt for et nytt fotballspill. Den vil sannsynligvis konkurrere med de allerede ikoniske posisjonene, nemlig FIFY og eFootball (inntil nylig Pro Evolution Soccer).

Overgangsvinduet går sakte inn i sin avgjørende fase og det er dette som holder fotballfans våkne om natten. I skyggen av disse hendelsene annonserte Strikerz Inc et prosjekt for en ny fotballkamp.

Enheten som er ansvarlig for å lage videospill ble grunnlagt i 2016. Siden den gang har det blitt jobbet for å skape en posisjon som utfordrer ikoniske merkevarer som FIFA under paraplyen EA Sports eller eFootball (inntil nylig Pro Evolution Soccer), som har blitt utgitt av Konami i årevis.

Hva vet vi egentlig om det nye spillet? Ikke mye egentlig. Spillet vil være gratis og vises på alle konsoller. En online liga vil bli opprettet og individuelle spillere vil kunne danne sine egne ekte spillerklubber og deretter konkurrere mot motstandere fra hele verden.

Merket har inngått samarbeid med FIFPRO, den største organisasjonen som representerer mer enn 65 000 profesjonelle fotballspillere, og InStat, en bransjeleder innen sportsprestasjonsanalyse. Det er denne plattformen som vil gi detaljerte data om spillerstatistikk. Utgivelsesdatoen vil bli annonsert «i god tid».

Den offisielle traileren ble også sluppet onsdag, som ikke avslører for mye for potensielle spillere.

Hva annet er trygt? Utviklerne bestemte seg for å «inkorporere» markedsnyheten i Unreal Engine. Det er et av de mest avanserte og dynamiske verktøyene for å lage 3D-spill i sanntid.

Dessuten er West Ham United kjent for å være en av ambassadørene. «Hammers» kunngjorde dette få øyeblikk etter at teaseren ble sluppet.

You may also like