Home » Oppvarming: tidligere spartanske Holverda døde (63) • Final Formel 1-fan av Verstappen

Oppvarming: tidligere spartanske Holverda døde (63) • Final Formel 1-fan av Verstappen

by Russell Crowe

Justin Bijlow gjorde sin første opptreden på Feyenoords treningsbane under en soloøkt. Det er foreløpig ikke utelukket at keeperen gjør comeback i hjemmekampen mot Fortuna Sittard søndag.

Jeg håper han kan trene med gruppen på lørdag, og så får vi vente og se om han er tilgjengelig til søndag, men det er fortsatt et kappløp med tiden, sier Feyenoord-trener Arne Slot om keeperen sin.

Bijlow gikk glipp av de tre siste Feyenoord-kampene på grunn av en kroneinfeksjon. «Han har hatt klager, men ikke så ekstreme som vi nå hører og leser om andre,» sa Slot.

«Jeg har opplevd i AZ at tretten eller fjorten barn fikk det. Det var veldig annerledes enn hvordan klagene var og hvor raskt de kom seg. I Justins tilfelle: klagene han har hatt er ikke helt over ennå.»

Ingen metning ennå

Nå som vi har kommet i desember nærmer vinterferien seg også. Ifølge Slot lengter ikke teamet hans etter det i det hele tatt.

Ifølge Slot er laget hans fortsatt i god fysisk form. «Vi har veldig lyst til å spille igjen på søndag, men i denne perioden har vi flest kamper på kort tid. Det er ikke en rolig uke i mellom.

«Men alle tegnene er gode, gitt de siste periodene, hvordan vi håndterte travle show den gang.»

You may also like