Home » PES endrer navn og det vil være gratis! Konami avslørte detaljene

PES endrer navn og det vil være gratis! Konami avslørte detaljene

by Russell Crowe

Produsenten av Pro Evolution Soccer har bekreftet den oppsiktsvekkende informasjonen som nylig har dukket opp rundt flaggskipserien deres. Verket har tittelen PES 2022, fordi serien vil bli omdøpt til eFootball og fra nå av vil det være et gratis 2-spill, noe som betyr at brukere vil kunne laste det ned gratis fra nettet. I tillegg avslørte Konami også de første viktigste detaljene om den nyskapte skapningen.

Japanerne med Konami bekreftet at fra nå av vil Pro Evolution Soccer-serien hete eFootball. Den viktigste informasjonen er imidlertid at produsentene har bestemt seg for å gå over til digital distribusjon, som vil skje på gratisspillformelen 2. Dette betyr at alle som er interessert i å spille spillet vil kunne laste ned eFootball fra nettet og spille for gratis, med mindre du bestemmer deg for å kjøpe spesifikke utvidelser. Disse skal betales.

SE OGSÅ: Utgiver Pro Evo har sagt opp kontrakten med Antoin Griezmann. Årsaken var den rasistiske spøken til fotballspilleren

I gratisversjonen av spillet vil demo-kamper og 9 klubber låses opp, mens for penger vil spillere sannsynligvis kunne kjøpe flere moduser, lag og andre tillegg. Detaljene i tilleggsinnholdet er fortsatt ukjent.

«Vi vet ennå ikke hvordan nytt utstyr vil bli lagt til spillet, og den nøyaktige sammenbruddet av eFootball-spillmoduser og hvordan man kan vinne penger vil ikke bli avslørt før på et senere tidspunkt. Konami sier at spillet skal være rettferdig og balansert for alle spillere, til tross for overgangen til en gratis modell som vil inkludere Battle Pass-typen som kan låses opp kalt Match Passes, skrev IGN-redaktører som snakket med serieprodusent Seitaro Kimura.

Spillet vil treffe plattformer: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, personlige datamaskiner (PC) og til og med mobile enheter.

SE OGSÅ: Berømt streamer knivstukket av spiller. Drapsmannen registrerte forbrytelsen med telefonen.

Om vinteren vil full crossover-spill bli implementert, noe som betyr at brukere av ulike plattformer kan spille sammen. Eieren av PlayStation 5 vil kunne møte brukeren av Xbox eller en spiller som bare holder en smarttelefon i hånden. For å være presis, nesten bare en smarttelefon, for når de konkurrerer i eFootball på mobile enheter, må de bevæpne seg med riktig kontroller.

En annen nyhet er at serien ikke lenger skal utvikles på FOX Engine. Konami har laget en helt tilpasset motor, basert på Unreal 4, som skal ta grafikken og produksjonsmekanikken til et mye høyere nivå. Spillet vil også bruke det nye Motion Matching-systemet, som gjør det mulig å firedoble animasjonen, noe som gjør spillingen og oppførselen til spilleren på banen mye jevnere. I tillegg er tilbakekomsten av kommentatorene Peter Drury og Jim Beglin kunngjort.

AŁ, Polsat Sport

Gå til Polsatsport.pl

You may also like