Home » «Premier League» kommer tilbake denne helgen, direkte og eksklusivt på denne berømte betalingskanalen, men på salg!

«Premier League» kommer tilbake denne helgen, direkte og eksklusivt på denne berømte betalingskanalen, men på salg!

by Henrik Ibsen

tilbake fra første liga siden fredag ​​kveld

som vil være hellig mester i england i år ? Uten tvil, etter å ha ledet konkurransen i 30 dager på rad i fjor, arsenalskytterne har hevn å ta. Mikel Arteta ved roret får vi se om investeringene som gjøres bærer frukter, med nyankomne som Declan Rice, Kai Havertz, Jurrien Timber og David Raya.

Mot dem har Manchester City alle intensjoner om å gjenta bragden, og har gjort det deres Leeds-fødte norske midtspiss: Erling Haaland. Vi ser frem til å se Chelsea spille, i full gjenoppbygging siden avgangen til flere av lederne, som N’Golo Kanté eller César Azpilicueta, og utnevnelsen av deres nye kaptein: Reece James, Den 23 år gamle høyrebacken ble trent i London-klubben.

Andre faktorer kan endre den vanlige «Big 6»: nye ressurser for Newcastle, kjøpt av Saudi-hovedstaden i 2001, har allerede tillatt fremrykningen og ankomsten til Sandro Tonali i år. Burnley kan også overraske, etter å ha vunnet Championship, eller hvorfor ikke Tottenham, med sin nye trener Ange Postecoglou, fast bestemt på å gjenopprette klubbens image etter tidligere skuffelser. Og Liverpool?

Kort sagt, en Premier League som allerede lover å bli spennende, og full av overraskelser… å oppdage bor og utelukkende på kanalen, klart!

Se programmet på kanalen

Kanalabonnementer for Premier League

For anledningen deler Canal ut flotte kampanjer i sine abonnementer, se i stedet:

  • det klassiske abonnementet på Canal+, for 2 skjermer samtidig:

Inkluderer Canal+-kanalen og dens derivater (Canal+ Sport360, Grand Ecran, Séries, Docs, Kids og Apple TV+). prisen dens? €22,99 for 1 år i kampanje, på betingelse av å forplikte seg i 24 måneder. Den kan nås fra smarttelefonen, PC-en eller nettbrettet, fra smart-TV-en og andre Fire Stick eller Chromecast, og fra Internett-boksen. abonnementet månedlig, uforpliktende, koster € 27,99, hvis du ønsker å ta testen, og du kan avbryte når som helst.

Unntaksvis legger Canal+ til 2 måneders gratis tilgang til de 50 underholdningskanalene til TV+-alternativet.

Se Canal+ kampanjetilbud

  • enda mer sport med Canal+ Sport:

Legg til det forrige tilbudet kanalene Canal+ Sport, Canal+ Foot, Canal+ Sport 360, Eurosport, beIN Sports… Settet koster da €25,99 i løpet av det første kampanjeåret, hvis du binder deg til 24 måneder. Ellers koster de €39,99 per måned, som kanselleres når vi finner det passende.

Se kampanjetilbudet til Canal+ Sport

  • I tilfelle – 26 år gammel, og Rat+ og Rat+ Sport-abonnement: ha 50 % rabatt på prisen på månedsabonnementet uforpliktende for de minste.

Se kampanjetilbud Rat+ og Rat+ Sport

Har du tatt ditt valg? Så få frem forretten, fortell vennene dine og ikke hopp over det: start i morgen!

You may also like