Home » Presseomtale 28.11.2021 – dagens hendelser, gårsdagens oppsummering – sjekk om ingenting viktig har skjedd med deg

Presseomtale 28.11.2021 – dagens hendelser, gårsdagens oppsummering – sjekk om ingenting viktig har skjedd med deg

by Russell Crowe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Se artiklene som våre lesere med glede leste i går, 27.11. Sjekk at ingenting viktig har skjedd med deg. Har du lest artikkelen: «Her er pensjonssatsene for januar 2022 – Beregningstabell. Hvor mye vil eldre tjene etter skatteendringer? [28.11.21 r.]»?

Pressemelding 28/11: gårsdagens topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene i går. Har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 Her er pensjonssatsene for januar 2022 – beregningstabell. Hvor mye vil eldre tjene etter skatteendringer? [28.11.21 r.]

Her er satsene for pensjoner for januar i 2022: beregninger. Innen 2022 forbereder regjeringen en rekke endringer som en del av den polske avtalen. De bør gjelde blant annet eldre med lavest pensjon. Personer med lavest ytelse vil være fritatt for å betale skatt. Det vil bety mer penger i lommen for dem. Se hvor mye du kan tjene på pensjonsendringer i 2022.

Ikke gå glipp av kampanjen!

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Markedsføringsmateriell for partnere

Prasówka 28/11: andre arrangementer

Her er de andre artiklene som i går fanget lesernes oppmerksomhet. Hva var så viktig at hun ikke klarte å ta øynene fra ham?

📢 Dette er de beste spådommene til San Andrés. Her er kveldens mest interessante spill. [lista – 28.11.21 r.]

Saint Andrew’s Day er en natt med spådom, spill og profetier. Hellt voks, St. Andrews hjerte og hæler, skoløp – dette er bare noen av spillene. Tidligere var spådom rent ekteskapelig og bare single jenter kunne delta i det. Se de mest interessante Saint Andrew-spillene og spåkongene i galleriet vårt.

📢 Her er det økonomiske horoskopet for desember. Store penger venter på disse plakatene i desember! [lista – 28.11.21 r.]

Desember er en måned hvor du må ta høyde for store utgifter. Gaver, organisering av julaften, nyttårsaften, alt koster penger. Sjekk ut i vårt galleri hvilke desember-stjernetegn som vil være økonomisk lønnsomme. De kan regne med mye penger.

📢 GIF minner om populære stoffer! Har du dem hjemme? Kaste den bort! Nye legemidler trukket tilbake fra apotek i hele Polen. Full liste [27.11.2021]

De siste dagene har overlegefarmasøytinspektøren varslet at flere legemidler er tilbakekalt. Vi verifiserer den siste listen over legemidler tilbakekalt av Hovedfarmasøytisk inspektorat. Årsakene til en slik GIF-beslutning kan variere fra dårlig legemiddelpakning til feil legemiddelsammensetning. GIFs liste over tilbakekalte stoffer inkluderer også stoffer som kan være livstruende og til og med helsetruende. Du kan ikke lenger kjøpe disse medisinene på apotek, men det er verdt å sjekke om du ikke har dem i førstehjelpsskrinet, fordi noen av dem har lang utløpsdato. Nedenfor publiserer vi en liste over legemidler som ble tilbakekalt av GIF i 2021, deres serier og produksjonsdato. Hvis du er i tvil om nytten av medisinen, spør legen din eller apoteket.

You may also like