Home » PVV-medlem fjernet fra listen på grunn av tatoveringer «ytterst til høyre» | 1 Limburg

PVV-medlem fjernet fra listen på grunn av tatoveringer «ytterst til høyre» | 1 Limburg

by Russell Crowe

Maud Winants-Noben er ikke lenger valgbar til neste kommunevalg i Maastricht. Det besto ikke projeksjonen til PVV-partiets nasjonale kontor på grunn av tatoveringene til «høyreekstremister».

Hva informerer Limburgeren Mandag.

Klovn
Vantro i møte med så mye barnslighet, uvitenhet og mangel på verdslighet som vises. Det er mine følelser for øyeblikket rundt PVV-klovnen som handler om utvelgelse av kandidater til rådmann til kommunevalget i 2022», skriver Winants som svar til Facebook.

Tall og runer
Maastricht har en stor del av kroppen dekket av tatoveringer, men det er to spesifikke eksemplarer som har stått på sin plass på valglisten. Det tatoverte tallet ’33» og de norske runene tatovert på fingrene hennes ga grunn nok til at PVVs nasjonale avdeling fjernet henne fra Maastricht-kandidatlisten. Grunn: tatoveringer vil representere sympati fra høyreekstreme.

Hitler-referanse
Winants kaller denne anklagen merkelig: «Runene oppstår fra referansen til navnet på min tilleggssønn, som er oppkalt etter den norrøne guden Odin. Tallet 33 refererer til et band fra Maastricht,» sier han. Det handler om bandet «Close Combat», som har tatt inn nummer 33 i logoen. I følge Winants refererer dette til den tredje bokstaven i alfabetet, «c», og uttrykker dermed navnet på bandet. «Det har til og med mottoet under som også er på bandets album, «ikke spytt noe,» sier han. Imidlertid ville PVVs nasjonale ledelse se figuren som en referanse til året Adolf Hitler kom til makten: 1933.

Tull
«Min ekstra sønn er jødisk. Jeg har venner som er muslimske og datteren min har en kjæreste fra Molukkene. Tror du jeg har høyreekstreme sympatier?», sier Winants irritert. «Det er virkelig tull.»

Les også: Studenter og PLHIV i det fragmenterte rådhuset i Maastricht

Kniv i ryggen
Han anser at det å protestere og dermed fortsette å få plass på valglisten er en fåfengt innsats. «Jeg har ikke lyst til å gjøre det lenger. På grunn av mitt politiske virke virket det alltid som om jeg hadde to jobber, og det får man ganske nøysom kompensasjon for. Etter at denne kniven satt fast i ryggen, slo jeg opp med ham. » «

Styret i det nasjonale partiet PVV kunne ikke nås for kommentar mandag.

You may also like