Home » Rivages du Monde organiserer sin luksusbevegelse

Rivages du Monde organiserer sin luksusbevegelse

by Siv Jensen
Den neste vil gå 16. mai 2023 fra Bordeaux, følge Atlanterhavskysten, skjørte Bretagne, for så å seile langs kanalkysten for å klatre opp til Zeebrugge i Belgia.

Under dette cruiset (9 dager/8 netter), som vil bringe passasjerene nærmere noe av det vesentlige ved de franske kysten og vil fremheve smakene fra Bretagne og Normandie, vil Stéphanie Le Quellec gi en mesterklasse om bord og forberede en gallamiddag.

Dette cruiset – som de følgende som vil følge andre reiseruter – vil finne sted ombord på World Explorer, en ekspedisjonsyacht utstyrt med svært moderne teknologierderfor mer respekt for miljøet, men også egnet for sjønavigasjon og ekspedisjonscruise – den er utstyrt med dyrekretser – som Rivages du Monde leier ut 210 dager i året.

Utstyrt med 25 m2 hytter uten balkong, 20 m2 med balkong, og også tolv suiter, lar World Explorer Rivages du Monde utvikle maritime cruise og tilby luksuriøs komfort. «et nytt konsept» for denne cruiseoperatøren som til nå hovedsakelig har skyldt sin suksess til elvecruise.

LES OGSÅ: Rivages du Monde presenterer sine reiseruter for 2023 ombord på World Explorer

I 2023 vil World Explorer begynne sin reise i Ushuaia 22. mars. Reiseruten hans, delt inn i seksjoner – og like mange cruise – tar deg fra Latin-Amerika, til Azorene og Madeira, deretter til Porto, deretter til det fjerne nord, spesielt Norge, Spitsbergen og Grønland.

I 2024 vil dette nye skipet først posisjonere seg på Azorene, hvorfra det skal gå opp i etapper til Grønland. Derfra skal han tilbake til Canada hvor han skal ta flere cruise, før han drar ned til Cuba.

Deretter, etter å ha krysset Panamakanalen, vil den fortsette på veien, og alltid gjøre flere stopp langs Stillehavskysten av Latin-Amerika (Colombia, Peru) for å gå ned til Valparaíso, før den går opp til Ushuaïa.

You may also like