Home » Sannsynlig posisjon Oransje: Van Gaal velger rookie i formasjon 4-3-3

Sannsynlig posisjon Oransje: Van Gaal velger rookie i formasjon 4-3-3

by Russell Crowe

Det nederlandske landslaget ser ut til å starte den avgjørende VM-kvalifiseringskampen mot Norge i en 4-3-3-formasjon onsdag kveld. Justin Bijlow og Cody Gakpo er de mest bemerkelsesverdige navnene som forventes å starte.

Orange starter i Oslo onsdag klokken 20.45. Det er ilddåpen til Louis van Gaal, hvis tredje periode er i ferd med å offisielt begynne. Landstreneren velger iht The Telegraph for en 4-3-3-formasjon og forlater dermed 5-3-2 til sin forgjenger Frank de Boer.

Bijlow kan forberede seg til sin debut under den oransje baren. Feyenoord-spilleren ble foretrukket fremfor Joël Drommel og Tim Krul i kampen mellom basen og reservene tirsdag. På forsvar er fra høyre til venstre Jurriën Timber, Stefan de Vrij, returen til kaptein Virgil van Dijk og Daley Blind. Denzel Dumfries starter på benken og Matthijs de Ligt er suspendert etter sitt røde kort mot Tsjekkia i EM.

Tremannsmidtbanen består av Frenkie de Jong, Davy Klaassen og Georginio Wijnaldum. Sammenlignet med den siste kampen i EM mot Tsjekkia, mister Marten de Roon sin baseplass. Steven Berghuis, Memphis Depay og Gakpo forventes å være i forkant. PSV-spilleren Gakpo blir belønnet av Van Gaal for sin gode form i Eredivisie og Champions League.

I Van Gaals presentasjon så det ut til at Oranges landskamper foretrekker en 4-3-3-formasjon, fremfor De Boers 5-3-2. Det gir Berghuis, som var på benken i Ajax sin siste kamp, ​​en grunnleggende plass. Etter VM-kampen mot Norge, møter den oransje troppen mot Montenegro (4. september) og Tyrkia (7. september).

Sannsynlig posisjon oransje: Bijlow; Timber, De Vrij, Van Dijk, Blind; Frenkie de Jong, Klaassen, Wijnaldum; Mountain House, Memphis, Gakpo.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like